Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: Έμμεση παραδοχή ενοχής η απόσυρση της Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

ΚΚΕ: Έμμεση παραδοχή ενοχής η απόσυρση της Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Η «απόσυρση» της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων», σημειώνει το ΚΚΕ

Ως έμμεση παραδοχή της παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των Ελλήνων του εξωτερικού ερμηνεύει το ΚΚΕ την «απόσυρση» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Η «απόσυρση» της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων», σημειώνει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.

«Το πιο σημαντικό είναι η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν»

Ακολούθως το Κομμουνιστικό Κόμμα ζητεί την ανάληψη της -τουλάχιστον- πολιτικής ευθύνης από την υπουργό Εσωτερικών. «Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η ανάληψη της πολιτικής -τουλάχιστον- ευθύνης απ’ την κυρία Κεραμέως», αναφέρει.

Καταληκτικά το ΚΚΕ αναφέρει πως το πιο σημαντικό είναι «η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε «φέιγ -βολάν», φαινόμενο το οποίο θα ενταθεί με τις διαδικασίες της επιστολικής ψήφου, όπως απ’ την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει το ΚΚΕ».

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Παρασκευής έχει ξεσπάσει σάλος στη ΝΔ για το ζήτημα, καθώς η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου εξωθήθηκε σε παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος, ενώ σε διαδικασία αποπομπής βρίσκονται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης όπως και ο γραμματέας Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Θεοδωρόπουλος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024