Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τον σάλο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά πώς έγινε μέλος στον... iSYRIZA

Μετά τον σάλο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά πώς έγινε μέλος στον… iSYRIZA

Η ευρωβουλεύτρια Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά για το... πώς μπόρεσε να γίνει μέλος στον iSYRIZA, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη, παρά τις καρατομήσεις της κυβέρνησης για την υπόθεσή της

Παρότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε δύο καρατομήσεις, η ίδια έχει βρεθεί εκτός του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ και το κυβερνών κόμμα παραμένει στριμωγμένο για την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού η ευρωβουλεύτρια Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά στο X (πρώην Twitter) για το… πώς μπόρεσε να γίνει μέλος στον iSYRIZA, κατηγορώντας τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης «επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις».

«Ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου»

Ωστόσο, όπως ρωτά η ίδια, «τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το πώς με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Βέβαια η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ενδεχομένως να μην γνωρίζει ότι για να λαμβάνει κάποιος ενημερώσεις από το iSYRIZA θα πρέπει να έχει ζητήσει την εγγραφή του σε αυτό και να παραχωρήσει προσωπικά δεδομένα -όπως το email του ή άλλα δεδομένα- με τη συναίνεσή του και όχι μέσω διαδρομών του υπουργείου Εσωτερικών και στελεχών της ΝΔ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Παύλος Μαρινάκης.

Η ανάρτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου:

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024