Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραίτηση Ασημακοπούλου ζητεί ο Φαραντούρης - «Θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα»

Παραίτηση Ασημακοπούλου ζητεί ο Φαραντούρης – «Θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα»

«Ζητάμε διαλεύκανση της υπόθεση και θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα», ανέφερε ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης

«Η πιο αξιοπρεπής στάση είναι η παραίτηση. Παραιτείται και ανοίγει τον δρόμο στη Δικαιοσύνη να δράσει», ανέφερε ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης σχετικά με τη φερόμενη διαρροή προσωπικών δεδομένων απόδημων Ελλήνων προς όφελος της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου κατά παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR),

Ακολούθως ο Νικόλας Φαραντούρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7, τόνισε πως «ζητάμε διαλεύκανση της υπόθεση και θα εξαντλήσουμε όλα τα νομικά μέσα».

Η Κεραμέως κρύβεται πίσω από τα ψέματα της Ασημακοπούλου, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μύδρους κατά της υπουργού Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως εκτόξευσε νωρίτερα η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Βούλα Κεχαγιά.

Σύμφωνα με τη Βούλα Κεχαγιά, «έπειτα από τέσσερις ημέρες ένοχης σιωπής για το σκάνδαλο με τις διαρροές προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο Εσωτερικών η κυρία Νίκη Κεραμέως αναγκάστηκε σήμερα να μιλήσει για το θέμα, απλώς για να πει ότι διενεργείται εσωτερικός έλεγχος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα επιμείνει στην αποκάλυψη της αλήθειας»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υπογραμμίζει ότι «επί της ουσίας ωστόσο, η κυρία Κεραμέως που εξακολουθεί να κρύβεται πίσω από τις αντιφατικές δηλώσεις και τα ψέματα της ευρωβουλεύτριας της ΝΔ κυρίας Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου που έκανε παρανόμως χρήση emails Ελλήνων πολιτών, ομολογεί την ύπαρξη τουλάχιστον προβλημάτων ασφαλείας στο υπουργείο της το οποίο έχει και την ευθύνη για την ομαλή διενέργεια των ευρωεκλογών».

Κατά την ίδια, οι σχετικές καταγγελίες εγείρουν μείζονα πολιτικά ερωτήματα. Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επιμείνει στην αποκάλυψη της αλήθειας».

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024