21o 
To Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να σερβίρουμε πάντοτε το σωστό κρασί ή την πιο ταιριαστή μπίρα με τα αγαπημένα μας αλλαντικά.

Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει το πιο απαραίτητο πιάτο για ένα τραπέζι, τώρα που πέφτει ο υδράργυρος.

Το Foodie του ΒΗΜΑgazino παρουσιάζει ένα πλούσιο μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Μια σαλάτα που ιδανικά τρώγεται ζεστή.
Σερβίρουμε σε πιατέλα, βάζοντας το κουσκούς περιμετρικά και αφήνοντας το κέντρο ελεύθερο, όπου βάζουμε τα λαχανικά.
Ελαφρύ και νόστιμο πιάτο, με 270 θερμίδες.
Μια συνταγή από τη Μήλο – ιδανικά χρησιμοποιούμε, αν βρούμε, μηλέικο πελτέ (είναι φτιαγμένος από άνυδρα ντοματίνια και έχει εξαίσια γεύση)
Το Foodie και το ΒΗΜΑgazino λατρεύει τον καφέ. Μια νέα άφιξη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας έχει αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.
Σερβίρουμε τα όσπρια με τα κρεμμύδια και λουκάνικο γαλοπούλας. Προαιρετικά γαρνίρουμε με έξτρα πιπέρι ή/και θυμάρι.
Το Foodie του ΒΗΜΑgazino γεύεται το πιο νόστιμο brunch και μοιράζεται μαζί σας τις συνταγές για αβγά Μπενεντίκτ και πανκέικ
Τέλεια πρόταση για σνακ ή για παιδικό πάρτι
Το πιάτο αυτό έχει τις βασικές γεύσεις από ένα παραδοσιακό πιάτο του Βιετνάμ και μαγειρεύεται πολύ γρήγορα .
Το σαλάμι αέρος Κέρκυρας εκτός από γεύση του ώριμου αλλαντικού δίνει άρωμα από το κάπνισμα, το σκόρδο και το πιπέρι
Ενα γευστικό πιάτο κατάλληλο και για όσους είναι vegan.
Η παράδοση θέλει των Φώτων να τρώμε ψαρικά
Πληρώνεις μόλις….212 ευρώ και παίρνεις 50 γραμμάρια γευστικής μαγείας… Είναι η ακριβότερη σοκολάτα στον κόσμο και φτιάχνεται από τη σοκολατοβιομηχανία To’ak, αποκλειστικά από κακάο και ζάχαρη! Ο λόγος της τσουχτερής τιμής της δεν είναι άλλος από την πρώτη ύλη, αφού η σοκολάτα αυτή παράγεται από τα σπάνια κακαόδεντρα του Ισημερινού. Κάθε μπάρα αποτελείται κατά 81% μαύρη […]
Αντί για άγρια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος μανιταριού μας αρέσει
Λίγο θα αηδιάσεις, λίγο θα σιχαθείς, λίγο θα τα ξεχάσεις για πάντα
Νόστιμη, πρωτότυπη, εύκολη, χορταστική!
Μια διαφορετική κολοκυθόπιτα με ανθότυρο και μετσοβόνε
Αρωματικός, εξαίσιος και έτοιμος σε 20 λεπτά.
Φτιαγμένο από κουραμπιέδες, ανεβατό, γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο και φιστίκια Αιγίνης
Μια εύκολη, γιορτινή και πρωτότυπη πρόταση για το αγαπημένο κρεατικό. Η μαρινάδα δίνει ένταση και η γλυκανισάτη γεύση της μαραθόριζας δροσιά στο τελικό αποτέλεσμα.
Ευωδιάζει κανέλα, γαρύφαλο και μανταρίνι ενώ το φουντούκι μαζί με την σοκολάτα εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442