Χειμωνιάτικη σαλάτα ζυμαρικών ολικής άλεσης
Τρώγεται ζεστή ή κρύα και είναι ιδανική για το lunch box.
Τρώγεται ζεστή ή κρύα και είναι ιδανική για το lunch box.

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε στην κουζίνα και μας έδωσε την πιο νόστιμη συνταγή για κέικ.

Βάζουμε στην άκρη τις τηγανιτές πατάτες και επιλέγουμε υγιεινά και νόστιμα συνοδευτικά

Ολόκληρο το βίντεο και η συνταγή από την κουζίνα του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη συνταγή του Δημήτρη Μακρυνιώτη για παραδοσιακά πασχαλινά κουλουράκια

Μια πολύ νόστιμη και ελαφριά σούπα ιδανική για αυτή την εποχή, αλλά και ένας ωραίος τρόπος να απολαύσουμε το κουνουπίδι
Δενδρολίβανο, μαυροδάφνη και φιρίκια- ιδανικός συνδυασμός για το μαρινάρισμα του χοιρινού
O Δημήτρης Σταρόβας έχει πάθος με την μουσική και την μαγειρική και δημοσίευσε την πιο απολαυστική και εύκολη συνταγή για χορτόπιτα στο... τηγάνι!
Η σχεδιάστρια, Υβόννη Μπόσνιακ μετά την εξαιρετική συνταγή για ψωμάκια που έδωσε πριν λίγες μέρες σήμερα επέστρεψε με έναν γλυκό... πειρασμό!
Εξαιρετικά γευστικά και εύκολα μεζεδάκια με ντοματίνια, κατσικίσια φέτα, ρίγανη και σχινόπρασο.
Μια συνταγή από τη Μήλο – ιδανικά χρησιμοποιούμε, αν βρούμε, μηλέικο πελτέ (είναι φτιαγμένος από άνυδρα ντοματίνια και έχει εξαίσια γεύση).
Μια πρόταση για το κλασσικό έδεσμα της 25ης Μαρτίου. Συνοδεύεται με σκορδαλιά πατάτας με καρύδι και τηγανητές πατάτες
Ιδανικά για πάρτυ. Το μαρινάρισμα σε πέστο βασιλικού «απογειώνει» το μοσχαρίσιο κρέας.
Μη σας παραξενέψει η χρήση δύο πυρέξ ή ταψιών. Το ένα το χρησιμοποιούμε σαν βάρος, για να ενωθούν τα στρώματα της πατάτας και του κρεμμυδιού.
Μια εύκολη τυρόπιτα που ιδανικά σερβίρεται με μέλι
Μια νοστιμιά με καραμελωμένα μήλα και coulis από φρούτα του δάσους για το κυριακάτικο brunch.
Νόστιμη, πρωτότυπη, εύκολη, χορταστική!
Μια διαφορετική κολοκυθόπιτα με ανθότυρο και μετσοβόνε
Τα μπαχαρικά απογειώνουν το γευστικό αποτέλεσμα
Βακτήρια βλαβερά για τον οργανισμό μας περιέχουν το κρέας και τα πουλερικά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι τα πλένουν πριν το μαγείρεμα
Μια πρόταση για το πρώτο γεύμα του καινούργιου χρόνου.
Το κρέας του ιδιαίτερου αυτού πουλερικού είναι πιο σκούρο και θεωρείται πιο νόστιμο από της γαλοπούλας.
Φτιαγμένο από κουραμπιέδες, ανεβατό, γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο και φιστίκια Αιγίνης
Μια γευστική πρόταση, ιδανική για δεύτερο πιάτο στο γιορτινό τραπέζι
Παντρεύουμε φρούτα, ξηρούς καρπούς και λαχανικά και φτιάχνουμε μια πρωτότυπη σαλάτα που ευωδιάζει μυρωδικά και πορτοκάλι.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο αρτοποιός από την Κρήτη, Νίκος Βαμβουκάκης, για το πιο χαρακτηριστικό έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, που δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή λαγάνα
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442