Σπαραγγοκεφτέδες Καβάλας
Η Βόρεια Ελλάδα βγάζει το 75% της παραγωγής σπαραγγιών, τα οποία κυρίως φεύγουν για εξαγωγή. Aυτή είναι μια συνταγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας, μια περιοχή με εύφορο κάμπο, δίπλα από τον ποταμό Νέστο
Η Βόρεια Ελλάδα βγάζει το 75% της παραγωγής σπαραγγιών, τα οποία κυρίως φεύγουν για εξαγωγή. Aυτή είναι μια συνταγή από τη Χρυσούπολη Καβάλας, μια περιοχή με εύφορο κάμπο, δίπλα από τον ποταμό Νέστο

Για ένα υγιεινό πρωινό, με πετιμέζι, πορτοκάλι και σύκα.

Αντικαθιστούμε το ρύζι με ψωμί και προσθέτουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μυρωδικά

Το λαχανικό πρωταγωνιστεί σε αυτή τη νόστιμη και πρωτότυπη ομελέτα

Μοναδική σαλάτα, γεμάτη σίδηρο, φυτικές ίνες και πρωτεϊνες. που μπορεί να αντικαταστήσει ένα γεύμα
Ενα νόστιμο πιάτο για να … αποτοξινωθούμε από την κρεοφαγία
Φυσικά και θα μπορούσαμε να το σερβίρουμε χωρίς επικάλυψη, αλλά το γιαούρτι «δροσίζει» το σιροπιαστό μας γλυκό
Γιατί η σαλάτα θέλει φαντασία και μοναδικα υλικά: ψητά σπαράγγια, κολοκύθα, πορτοκάλι και τουλουμίσιο τυρί
Η γλύκα του αρακά κάνει ωραία αντίθεση με την οξύτητα του ξινόγαλου ενώ τα καρύδια και το μήλο προσθέτουν ένταση και τραγανή υφή.
Μια γρήγορη και εξαίσια μακαρονάδα που μυρίζει άνοιξη.
Μύδια φρικασέ με σταμναγκάθι και μάραθο
Μια εξαίσια σαλάτα που σερβίρεται με δυο dressing (βασιλικού και πελτέ ντομάτας)
Βάζουμε στην άκρη τις τηγανιτές πατάτες και επιλέγουμε υγιεινά και νόστιμα συνοδευτικά
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τηγανίζουμε σε λίγο λάδι και έχουμε ένα πεντανόστιμο γεύμα ή κολατσιό
Εύκολο και γρήγορο γλυκό με μόνο 151 θερμίδες!
Για όσους αποφεύγουν το κρέας
Αυτή τη φορά η Υβόννη Μπόσνιακ μας έδωσε τη συνταγή για τα πιο υγιεινά cookies
Στην σπιτική ζύμη, εκτός από τις αγκινάρες, προσθέτουμε κρεμμύδια,τυρί, ελιές και σάλτσα ντομάτας και απολαμβάνουμε
Το μυστικό επιτυχίας αυτής της εξαίσιας σαλάτας βρίσκεται στο ντρέσινγκ
Το πιάτο της ημέρας σήμερα Μ. Σάββατο δεν είναι άλλο από την παραδοσιακή μαγειρίτσα.
Μια γευστική και εύκολη πρόταση για το αυριανό πασχαλινό τραπέζι.
Η Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύει τη μαγειρική και μοιράστηκε μαζί μας τη συνταγή της για το πιο νόστιμο πασχαλινό τσουρεκάκι
Μια σαλάτα με όσπρια που μπορεί να παίξει το ρόλο γεύματος
Τα ψητά ντολμαδάκια δεν λυώνουν όσο στην κατσαρόλα, τα φύλλα τους δεν ανοίγουν ούτε βράζουν
Το μελάνι της σουπιάς δίνει ιδιαίτερη ένταση, νοστιμιά αλλά και εμφάνιση στο πιάτο.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442