«Πάμε Δανάη!»: Πορτοκαλόπιτα από τον Απόστολο Ρουβά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» μια διαφορετική εκδοχή της παραδοσιακής ποροτοκαλόπιτας

Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα άκρως φθινοπωρινό και θρεπτικό πιάτο

Ο κερκυραίος σεφ εμπνέεται από το περίφημο κρητικό γαμοπίλαφο και χρησιμοποιεί τον ζωμό από δύο κρεατικά αλλά και το στακοβούτυρο, για την πλούσια κρέμα της κρητικής γραβιέρας.

Ο Απόστολος Ρουβάς ανακαλύπτει τις εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες της γιαγιάς Τούλας που τον περιμένει στην κουζίνα για να φτιάξουν μαζί πεντανόστιμα τυροπιτάκια και να τα παρουσιάσουν μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Μια εύκολη λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας συμπληρώνει την δροσερή σαλάτα, που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα
Κλειστά νόστιμα και απλά πιτάκια με καταγωγή από τα Χανιά
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!» ένα διαφορετικό κέικ
Ένα πολύ νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό πιάτο ετοίμασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Απόστολος Ρουβάς
Ο δυόσμος, που ταιριάζει υπέροχα με το κολοκύθι, βάζει τη σφραγίδα του στο comfort food πιάτο.
Μια κρεμώδης και ιδιαίτερα θρεπτική σούπα που αξίζει να δοκιμάσετε
Μια απολαυστική συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά από την κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Ο Απόστολος Ρουβάς μαγειρεύει πένες με μπέικον και αρακά στην κουζίνα του «Πάμε Δανάη!»
Μια απολαυστική, αλμυρή συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Όταν ο ντάκος παρασκευάζεται με μπόλικη φαντασία και παίζει με γλυκιές και αλμυρές γεύσεις.
Μια γλυκιά συνταγή με την υπογραφή του Απόστολου Ρουβά
Μια σούπα από ρεβίθια με κουρκουμά και τζίντζερ ετοίμασε ο Απόστολος Ρουβάς στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης (21/9).
Νόστιμο, απλό, χωρίς αλλαντικά ή τυρί, με σάλτσα από γιαούρτι και coleslaw αντί για μαγιονέζα και home made πίκλα.
Η γεύση του φιστικιού Αιγίνης χαρακτηρίζει το εύκολο και δροσερό γλυκό
Τα λαχανικά ψήνονται στο φούρνο, η «κρέμα» είναι φτιαγμένη με γιαούρτι και κατίκι ενώ η μόνη λιπαρή ουσία που χρησιμοποιούμε είναι λίγο ελαιόλαδο.
Τα πομοντόρια δίνουν την γλύκα και το καπνιστό τυρί την ένταση στο εξαίσιο έδεσμα
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα που συνδυάζουν ζυμαρικό με θαλασσινά. Ιδού μια εξαιρετική εναλλακτική πρόταση.
Αρωματίζουμε την σαλάτα μας με ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκο θυμάρι.
Από τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά φαγητά. Η προσθήκη των αβγών στα φασολάκια είναι πολύ παλιάς προέλευσης. Γίνεται έτσι ένα πλήρες πιάτο που αρέσει πολύ και στα παιδιά
Στον κλασσικό συνδυασμό κατσικίσιου κρέατος και γιαουρτιού, προσθέτουμε άρωμα από δίκταμο.
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442