Λαζάνια με μανιτάρια και μπεσαμέλ στον φούρνο
Επιτέλους, μια παχυντική συνταγή για ένα απολαυστικό, χειμωνιάτικο δείπνο χωρίς τύψεις
Επιτέλους, μια παχυντική συνταγή για ένα απολαυστικό, χειμωνιάτικο δείπνο χωρίς τύψεις

Παλιοί και νέοι κάτοικοι της Αθήνας μαγειρεύουν μαζί στις συναντήσεις της δράσης «Foodies».

Εάν έχει τύχει ποτέ να.. στραφείτε στο αγαπημένο σας γλυκό όταν αισθάνεστε αγχωμένοι ή αναστατωμένοι, τότε γνωρίζετε την αίσθηση της άμεσης ικανοποίησης

Οι Roomies φιλοξένησαν στην παρέα τους τον αγαπημένο σεφ Άνταμ Κοντοβά και υπό το… άγρυπνο βλέμμα του προσπαθούν να φτιάξουν το καλύτερο τηγανιτό αυγό

Κι όμως, γίνεται!
Ποιες τροφές να αποφύγετε και οι διατροφικές συνήθειες που θα σας κάνουν να ξεχάσετε για πάντα το ενοχλητικό φούσκωμα
Χαμηλός φωτισμός, ωραία διακόσμηση και άνετες καρέκλες; Τα εστιατόρια που επένδυσαν εκεί προ πανδημίας μάλλον είναι οι μεγάλοι χαμένοι
Η καλύτερη στρατηγική για να νικήσετε τις λιγούρες σας και κατ’ επέκταση να αποφύγετε την ανεξέλεγκτη κατανάλωση φαγητού
Μια λαχταριστή σαλάτα με ντρέσιγνκ ασιατικής επιρροής.
Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης έχει την πιο εύκολη συνταγή για μια λαχταριστή κρέμα καραμελέ
Η υγιεινή διατροφή στα νοστιμότερά της!
Τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε φυτικής προέλευσης πρωτεΐνες, οι οποίες συμβάλλουν στη συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης, που είναι απαραίτητη -μεταξύ άλλων-για την ανάπτυξη του μυϊκού μας συστήματος
Πόσο ακριβώς γάλα θέλει; Γίνεται με μία ή με δύο δόσεις espresso; Πώς ξεκίνησε να υφίσταται; Βάλτε καφέ να τα πούμε.
Μια δροσερή, γευστική και πολύ υγιεινή σαλάτα που μοιάζει με...μοχίτο δια χειρός του σεφ που θα συζητάει σε λίγο καιρό όλη η πόλη
Η κατακράτηση υγρών αφορά στην υπερβολική συσσώρευση υγρών στο κυκλοφορικό σύστημα, στους ιστούς ή στις κοιλότητες του σώματος και μπορεί να εμφανιστεί σε πολλές διαφορετικές περιοχές του σώματος και για διάφορους λόγους
Φτιάξτε μικρές τάρτες με ρυζόγαλο, αρωματισμένο με λεμόνι και πορτοκάλι.
Η «Γαλλίδα Σεφ» Τζούλια Τσάιλντ άνοιξε τον δρόμο για το δημοφιλές σήμερα είδος εκπομπών μαγειρικής
Ελέγχοντας τη διατροφή µας σιγά-σιγά θα δούµε αποτελέσµατα στα επίπεδα άγχους που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας
H διάσημη πινακοθήκη Ουφίτσι στην Φλωρεντία, εισήγαγε μια νέα κοινωνική πρωτοβουλία για να συνδέσει ουσιαστικά το κοινό με μερικά από τα πιο σημαντικά έργα τέχνης του
Πραγματική, έντονη γεύση λεμονιού σε ένα ζουμερό κέικ που παίρνει πάντα 5 αστεράκια.
Η κουζίνα της Πόλης αποτελεί μέρος της διατροφής μας στην Ελλάδα και κομμάτι της γαστρονομικής, συλλογικής μας μνήμης
Μια τάση που συζητήθηκε πολύ, αλλά δεν φαίνεται να έπιασε όσο ίσως ήταν αναμενόμενο αναλύεται από τρεις διακεκριμένους Έλληνες bartenders
Η Βέλγικη φίρμα που ειδικεύεται στα σοκολατάκια πολυτελείας κλείνει ή πουλά όλα τα φυσικά της καταστήματα στις Η.Π.Α
Το μιλιάτσο ( migliaccio ) είναι ένα γλυκό που συνηθίζουν να φτιάχνουν στην Valle Caudina (περιοχή της επαρχίας Campania , δηλαδή της Νάπολι) κατά την περίοδο του Καρναβαλιού. Είναι βέβαια λίγο διαφορετικό από τα γλυκάκια που συνήθως φτιάχνουν στην Νάπολη, καθώς δεν είναι τηγανητό.
Ποια είναι τα οφέλη του και πώς μπορούμε να το εντάξουμε στο διατροφολόγιό μας;
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442