Τέλεια ιδέα για την σαρακοστή: Μαύρες ταλιατέλες με θαλασσινά
Ο Γιάννης Λουκάκος επιλέγει μαύρες ταλιατέλες, που παίρνουν το χρώμα τους από το μελάνι σουπιάς, και φτιάχνει την πιο λαχταριστή μακαρονάδα θαλασσινών.
Ο Γιάννης Λουκάκος επιλέγει μαύρες ταλιατέλες, που παίρνουν το χρώμα τους από το μελάνι σουπιάς, και φτιάχνει την πιο λαχταριστή μακαρονάδα θαλασσινών.

Δεν χρειάζεται να πεινάσεις, αλλά είναι ευκαιρία για μερικές ημέρες ή εβδομάδες πιο υγιεινής διατροφής

Κάθε μπουκιά γεμάτη γεύση και θρέψη-αν το φτιάξετε μία φορά, θα σας γίνει αγαπημένη συνήθεια

Σπάνιο σατιρικό βιβλίο μαγειρικής του Άντι Γουόρχολ βγαίνει στο «σφυρί»

Μπισκοτένια βάση με άρωμα βουτύρου, υφάλμυρη εθιστική καραμέλα, αρωματικές ολόγλυκες μπανάνες, αέρινη σαντιγί, τραγανές φλούδες bitter σοκολάτας. Όλα αυτά τα υλικά μαζί, σε έναν πραγματικά ακαταμάχητο συνδυασμό, τόσο μοναδικό, τόσο γευστικό.
Εύκολες και απλές συνταγές, κυρίως όμως με παράδοση χρόνων σε μια αριστουργηματική έκδοση με κείμενα και εικόνες που δεν χορταίνονται
Όταν η βασίλισσα των λαχανικών, η μελιτζάνα, συναντά το ρύζι και τα λαχανικά, το αποτέλεσμα είναι ένα πιάτο χορταστικό και πληθωρικό
Πίσω από ένα Insta account, υπάρχει μια φιλοσοφία ζωής που δεν στέκεται στην ομορφιά των γλυκών και την "καταγωγή" των ζαχαροπλαστών
Η ιδανική συνταγή για ένα γρήγορο και απολαυστικό μεσημεριανό.
Τα αβγά έχουν κάποιες μοναδικές ιδιότητες που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για τη δίαιτά σας
Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την Καθαρά Δευτέρα και κατ' επέκταση και για την Σαρακοστή όπου θα φέρει τα όμορφα και μοσχοβολιστά εδέσματα
Η απόλαυση βρισκόταν στη συνολική εμπειρία.
Ψητό φιλέτο σολωμού αρωματισμένος με εσπεριδοειδή και βότανα
Ευχάριστα τα νέα για τους απανταχού μακαρονάδες, αφού πλέον δε χρειάζεται να αποχωρίζεστε τα ζυμαρικά ακόμη κι αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος.
Ο διάσημος ηθοποιός είναι και καλός μάγειρας, πράγμα που αποδεικνύει με την συνταγή της «καρμπονάρας Στάνκι»
Η καλύτερη ιδέα για ένα υγιεινό και πολύ χορταστικό brunch στο σπίτι
Η γνωστή σεφ, μαθαίνει στη Ντορέττα και την Κατερίνα όλα τα μυστικά για το τέλειο μαρινάρισμα, τις υγρές και ξηρές μαρινάδες, αλλά και το ποια είναι η ιδανική μαρινάδα για κάθε είδους κρέας!
Μια χορταστική και υγιεινή σαλάτα με σκόρδο, ταχίνι και μπαχαρικά.
Μη πεις πως μισείς τη βρώμη πριν δοκιμάσεις αυτή τη συνταγή.
Ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα αφιερωμένο ολοκληρωτικά στην Ελλάδα ξεκίνα η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην τούρκικη τηλεόραση. Η Ελληνίδα σεφ η οποία είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στη γείτονα χώρα ξεκίνα τα γυρίσματα στα μέσα Μαΐου μίας εκπομπής γεύσεων και εικόνων
Αισθητική, γεύση και φιλοσοφία που ξεχωρίζουν και που δεν φοβούνται τον κοροναϊό
Αν είστε ορκισμένος κρεατοφάγος και απαντήσατε όχι, μάλλον χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω
Ως γνωστόν άλλωστε το ψήσιμο του κρέατος είναι το Α και το Ω.
Τα γαλακτοκομικά προϊόντα με όλα τα λιπαρά τους, έχουν σχετιστεί με καρδιακές νόσους και άλλα προβλήματα υγείας
Νόστιμη και μαστιχωτή, τρώγεται σκέτη, αλλά αναλαμβάνει και τον ρόλο του ψωμιού για τα κυρίως πιάτα σας
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442