Λαχταριστή φριτάτα με τυριά και ζυμαρικά
Φτιάχνεται με τα μακαρόνια από χθες, ό, τι τυριά έχετε στο ψυγείο και αυγά!
Spotlight
-
«Μύλος» με τις δηλώσεις Κασσελάκη για τις δαπάνες στην Υγεία – Νέα επίθεση ΝΔ – Τι απαντά η Κεχαγιά
-
Ακραίο bullying σε 14χρονο στην Πέλλα - Έσβηναν συχνά τσιγάρα πάνω του, προσπάθησαν να τον πνίξουν με ζακέτα
-
«Άρχισαν να μας πετάνε αυγά» - Απίστευτο σκηνικό σε παράσταση με τον Αργύρη Ξάφη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
-
Φλέσσα: Τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί – Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ
Μια γρήγορη, αλλά πεντανόστιμη λύση για ένα χορταστικό και οικονομικό γεύμα ή ακόμα και brunch για όλη την οικογένεια.
Αυτή η αυγουλένια μακαρονόπιτα ψήνεται στο τηγάνι μέσα σε λίγα λεπτά και ζεσταίνει καρδιές και στομάχια.
Απολαύστε την!
ΥΛΙΚΑ
6 αυγά
1 κουτ. σούπας γιαούρτι
150 γρ. γραβιέρα, χοντροτριμμένη (ή άλλο τυρί)
200 γρ. φέτα σκληρή, θρυμματισμένη (ή άλλο τυρί)
300 γρ. σπαγγέτι, βρασμένο (ή άλλο ζυμαρικό)
2 κουτ. σούπας ε.π. ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα
αλάτι, μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, όλα τα τυριά και το σπαγγέτι. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα ευρύχωρο αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα.
Μαγειρεύουμε τη φριτάτα για 5-7 λεπτά και από τις δύο πλευρές (μόλις σταθεροποιηθεί από τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε προσεκτικά με τη βοήθεια ενός μεγάλου πιάτου να ψηθεί και από την άλλη). Τη σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και λίγο έξτρα τυρί.
Στο ψήσιμο, μπορείτε να προσθέσετε αλλαντικά ή λαχανικά, όμως να θυμάστε πως η απλότητα είναι θησαυρός.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις