Υλικά

Για 4 μερίδες
1 μεγάλο μπολ φύλλα από σπανάκι μπέιμπι
2 πράσινα μήλα
½ φλιτζάνι χοντροτριμμένοι ξηροί καρποί
½ φλιτζάνι χοντροτριμμένο κατσικίσιο τυρί ή ανθότυρο
½ φλιτζάνι κράνμπερι ή σταφίδες
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές ξίδι βαλσάμικο
Χυμός από ½ πορτοκάλι
4 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
½ κουταλάκι μουστάρδα

Εκτέλεση

Πλένετε το σπανάκι και το στραγγίζετε καλά.

Βάζετε τα φύλλα σε ένα βαθύ μπολ για σαλάτα.

Κόβετε σε φέτες τα μήλα (με ή χωρίς τη φλούδα) και τα προσθέτετε στο σπανάκι.

Ρίχνετε τους ξηρούς καρπούς και τρίβετε από πάνω το ανθότυρο ή το κατσικίσιο τυρί.

Χτυπάτε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο