
Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
Όλα όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς Οι Αθώοι. Την Παρασκευή 8 Μαΐου, στις 22:10, στο MEGA
Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει για τον Γιάννο, παρά την αλλαγή στάσης της Μαργαρίτας, στο δέκατο τρίτο επεισόδιο της σειράς εποχής του MEGA, «Οι Αθώοι», την Παρασκευή 8 Μαΐου στις 22:10.
Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πέφτει βαρύς, όσο η αλήθεια για το βράδυ του φόνου δεν αποκαλύπτεται. Ένας αθώος φαίνεται πως οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη φυλακή, ενώ ο πραγματικός ένοχος παραμένει ατιμώρητος.
Τι θα δούμε στο 13ο επεισόδιο της σειράς Οι Αθώοι
Η Μαργαρίτα καταθέτει πως δεν γνωρίζει τον φονιά, ανασκευάζοντας την αρχική της θέση που ενοχοποιούσε τον Γιάννο. Αντίθετα, ο Πέτρος στη δική του κατάθεση είναι καταπέλτης εναντίον του. Ο Σάββας ο καφετζής, χωρίς να έχει στοιχεία, υπερασπίζεται σθεναρά την αθωότητα του Γιάννου, όμως δικαστές και ένορκοι δεν δείχνουν να πείθονται. Η καταδίκη μοιάζει αναπόφευκτη, καθώς ο Γιάννος επιλέγει τη σιωπή για να προστατέψει την τιμή της Μαργαρίτας.
Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Κώστας Νικούλι, Γιάννης Νιάρρος, Κίμων Κουρής, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Στάμος, Μαρία Καλλιμάνη, Ελένη Ζιώγα, Λουκία Μιχαλοπούλου, στον ρόλο του ερημίτη ο Χρήστος Καλαβρούζος και μια πλειάδα αγαπημένων και ταλαντούχων ηθοποιών.
Σενάριο: Ελένη Ζιώγα
Σκηνοθεσία: Νίκος Κουτελιδάκης – Άγγελος Κουτελιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Ρίγγας
Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου
Σκηνικά: Γιώργος Γεωργίου
Κοστούμια: Μυρτώ Καρέκου
Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Ηχοληψία: Γιώργος Κωνσταντινέας
Μακιγιάζ: Δήμητρα Γιατράκου
Σχεδιασμός κομμώσεων: Έλενα Παρασκευά
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA – MEGA 2025-2026
ΟΙ ΑΘΩΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22:10 ΣΤΟ MEGA
#OiAthwoi
- Τσίπρας: Αρχίζει το «νέο ταξίδι» – Πανστρατιά και προοδευτικό κάλεσμα, σήμερα τα αποκαλυπτήρια του κόμματος
- Παρασκευάς Αντζας: Οταν είσαι το «τέλειο», αλλά εσύ βλέπεις τον κόσμο αλλιώς
- Σε συνθήκες βαλκανοποίησης ζουν οι Έλληνες εργαζόμενοι – Αποκαλυπτική νέα έρευνα
- Nate Smith: Ο ντράμερ που ένωσε από τη jazz μέχρι τη groove μουσική
- Χολαργός: Τι όπλισε το χέρι του 57χρονου που πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Οι δύο κρότοι και η φωνή για «βοήθεια»
- Άγρια επεισόδια στην πρωτεύουσα της Βολιβίας – Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ροδρίγο Πας



