ΜΜΕ Τουρκίας: «Καμία πρόθεση να παραιτηθεί ο Αταμάν»
Το κλίμα για τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό είναι «βαρύ» μετά την ήττα από τον Άρη Betsson, ωστόσο σύμφωνα με τους Τούρκους ο συμπατριώτης τους δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των πράσινων.
Μάλιστα, τα τουρκικά Μέσα έχουν ψηλά στα ρεπορτάζ τους την κατάσταση στο «τριφύλλι» και το τι μέλλει γενέσθαι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Όπως αναφέρει το «HT Spor», τόσο στον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό του, όσο και στην ιστοσελίδα του, ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί από το «τριφύλλι». Ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από τους συνεργάτες του.
«Αποκλειστικό: Ο Εργκίν Αταμάν και η ομάδα του στον Παναθηναϊκό δεν έχουν πρόθεση να παραιτηθούν. Έχει γίνει γνωστό ότι η παραίτηση ή απόλυση του Αταμάν και των συνεργατών του σε είναι στην ατζέντα», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.
?ÖZEL – Panathinaikos’ta Ergin Ataman ve ekibinin istifa düşüncesi yok.
☘Ataman ve ekibi için istifa veya görevden alma durumunun şu an için söz konusu olmadığı öğrenildi.https://t.co/lF0jjh1vJx
Δείτε την ημερομηνία και την ώρα του Game 5 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαλένθια στη «Roig Arena» καθώς επίσης και το πανόραμα των πλέι οφ της Euroleague.