Τα όνειρα για υπεράσπιση του τίτλου έσβησαν στο Τορίνο για τη Νάπολι καθώς η Γιουβέντους τη διέλυσε με 3-0 για την 22η αγωνιστική της Serie A και την άφησε στο -9 από την κορυφή. Από την άλλη η «Κυρία» έπιασε τη Ρόμα στην τέταρτη θέση και ελπίζει σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε δοκάρι με τον Τουράμ, πριν ανοίξει το σκορ με τον Ντέιβιντ στο 22′ από ασίστ του Λοκατέλι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προβάδισμα και στο τελευταίο τέταρτο έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
Και στο 77’ ο Μιρέτι πέρασε κάθετα στον Γιλντίζ κι εκείνος πλάσαρε για το 2-0 ενώ στο 86’ ο Κόστιτς με όμορφο συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο 23χρονος άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο μέσος του μέλλοντος κι ένα από τα κορυφαία αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κάνει λόγο για «αποχρώσεις Πολ Γκασκόιν»
Νάναλι και Μπάρτλεϊ ήταν σούπερ, με την ΑΕΚ να γυρίζει από το -13 του ημιχρόνου, να νικά τη Μπανταλόνα με 87-84 κι να κάνει το 1-0 στη σειρά για την πρόκρισή της στο F-4 του BCL.
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.