Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (12/11, 21:15) τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη επί της Παρτίζαν και πάλι εντός έδρας και θέλουν να συνεχίσουν με νίκη, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο το ρεκόρ τους. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-3, την ώρα που οι Ζαλγκίρις, Ερυθρός Αστέρας και Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκονται στο 7-2.
Ενόψει του αγώνα λοιπόν στον οποίο ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική του θέση, η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε και τους διαιτητές που θα τον διευθύνουν.
Οι διαιτητές του Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις
Συγκεκριμένα, την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η Νιγηρία του Μπρούνο Ονιεμαέτσι επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου με 4-2 (0-0 κανονική διάρκεια) και κατέκτησε την 3η θέση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μοιραίοι για τους «Φαραώ» Σαλάχ και Μαρμούς.
Όσα είπαν Θοδωρής Βλάχος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος μετά την εύκολη νίκη της Εθνικής πόλο των Ανδρών επί της Τουρκίας, στο ξεκίνημα του Β' γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο του Βελιγραδδίου.
Σθεναρή αντίσταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην πρωτοπόρο της Premier League Άρσεναλ, την οποία κράτησαν στο μηδέν (0-0) για την 22η αγωνιστική.