Η ομιλία του πρωθυπουργού στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ
Με κεντρικό μήνυμα «Παραγωγικότητα: Εθνικός Στόχος, Συλλογική Ευθύνη» #SEV4Growth πραγματοποιείται, η Ανοιχτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης».
Το τελικό πλαίσιο στήριξης για τους μεγάλους καταναλωτές ρεύματος, ανακοινώνει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.
Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει ένα περίγραμμα μόνο των προθέσεων της κυβέρνησης, με τις λεπτομέρειες του σχήματος στήριξης να εξειδικεύονται σε δεύτερο χρόνο.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ προειδοποίησε ότι το υψηλό ενεργειακό κόστος, απειλεί να κλείσει δύο εργοστάσια. «Θα πονέσει την ελληνική οικονομία, αν αυτό συμβεί…», είπε ο ο βιομήχανος από το βήμα της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας. Ο ίδιος τόνισε ότι το ενεργειακό κόστος φτάνει σε κλάδους της βιομηχανίας ακόμα και στο 60% του κόστους.
Στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ εκτός από τον πρωθυπουργό έχει προσκληθεί να μιλήσει και ο Dr Joachim Nagel, Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας και Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Δείτε live την ομιλία
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου





