
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια Ελλάδα, μας έκανες περήφανους!»
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη την Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης.
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να συγχαίρει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, για το κατόρθωμά της.
Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός
????Συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα υπερήφανη καθώς επτά αθλητές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού συμμετέχουν σε μία ακόμα επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού!… pic.twitter.com/EPBVwDEvA7
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) July 24, 2025
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την Εθνική ομάδα Πόλο Ανδρών για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.
Η βάση της Εθνικής ομάδας αποτελείται από τον πολυνίκη του αθλήματος, Ολυμπιακό, καθώς επτά αθλητές του Συλλόγου και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Νίκος Γκίλλας, Ζαννής Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Πούρος ανέβηκαν στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.
Συγχαρητήρια Ελλάδα, μας έκανες περήφανους!»
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Υδροηλεκτρική ενέργεια: Tο τεράστιο αναξιοποίητο δυναμικό της
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Καρνεϊ χαρακτηρίζει τους δεσμούς με τις ΗΠΑ «αδυναμία που πρέπει να διορθωθεί»
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»

