Τσιτσιπάς: 11ος πιο ακριβοπληρωμένος τενίστας στην ιστορία!
Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στην 11η θέση της σχετικής λίστας - Στην κορυφή ο Τζόκοβιτς με 186.969.188 ευρώ, μπροστά από Ναδάλ (134.946.100) και Φέντερερ (130.594.339).
O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο 11ος πιο ακριβοπληρωμένος τενίστας στην ιστορία. Ο Έλληνας πρωταθλητής, 20ος στον κόσμο στην κατάταξη ATP, έχει εισπράξει συνολικά 34.601.835 ευρώ, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca», σε σχετικό της δημοσίευμα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους τενίστες, με αφορμή τη νίκη του Κάρλος Αλκαράθ στο masters 1000 της Ρώμης.
O 22χρονος Ισπανός, νικητής του Σίνερ στην ισπανική πρωτεύουσα, είναι στην 8η θέση με 41.835.058 ευρώ.
Στην κορυφή βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς με 186.969.188 ευρώ, μπροστά από τον Ράφα Ναδάλ (134.946.100) και τον Ρότζερ Φέντερερ (130.594.339).
Ο Τσιτσιπάς «έπεσε» στο Νο 20 της παγκόσμιας κατάταξης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε κι αυτήν την εβδομάδα μια ακόμη θέση και πλέον βρίσκεται στο Νο 20 της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η διεθνής ομοσπονδία τένις (ATP). Ο 26χρονος Ελληνας πρωταθλητής, πρώην Νο 3 στον κόσμο, έμεινε για πρώτη φορά εκτός δεκάδας στις 10 του περασμένου Ιουνίου.
Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2018, παραμένει για τέταρτη εβδομάδα εκτός Top 15. Στην κορυφή της κατάταξης της ATP παραμένει πάντα ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ, ενώ ο νικητής του τουρνουά της Ρώμης, Κάρλος Αλκαράθ, ανέβηκε στο Νο 2 του κόσμου. Η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης έχει ως εξής:
Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή και ο Μανόλο Χιμένεθ συνεχίζει να προβληματίζεται ως προς το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ώστε να κοντράρει τους «ερυθρόλευκους».
Ο Στεφ Κάρι, ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετ, τρελαίνει κόσμο και... social media ακόμη και στη δύση της καριέρας του, κάνοντας το κοινό να αναρωτιέται αν όσα βλέπει είναι αληθινά ή προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.