Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε στο σέρβικο πρωτάθλημα μετά από 490 ημέρες
Ο Ερυθρός Αστέρας γνώρισε την ήττα από τη Ραντνίτσκι με 4-1 και με αυτόν τον τρόπο μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της ομάδας που κρατούσε από τον Δεκέμβρη του 2023.
Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τη Ραντνίτσκι με 4-1 στο «Τσίκα Ντάτσα», για την 32η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος και το αήττητο σερί 490 ημερών της ομάδας του Βελιγραδίου στη διοργάνωση τελείωσε.
Τελευταία φορά που οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα, ήταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2023, όταν η Παρτιζάν πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας, με 2-1, στην έδρα της.
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης του Ερυθρού Αστέρα με τη Ραντίντσκι
Παρά τη χθεσινή (23/4) ήττα στο Κραγκούγιεβατς, ο Ερυθρός Αστέρας παραμένει στην πρώτη θέση, έχοντας 89 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Παρτιζάν έχει 64. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι και μαθηματικά πρωταθλητές και μέχρι στιγμής έχουν πετύχει 109 γκολ, με τη διαφορά τερμάτων να είναι στο +82.
Η βαθμολογία των play-off του σέρβικου πρωταθλήματος
- Σπείρα έφερνε αλλοδαπούς στην Αθήνα και τους εξανάγκαζαν σε επαιτεία στους δρόμους
- Προβληματίζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Τρίτος υψηλότερος στην ευρωζώνη τον Ιανουάριο
- ΗΠΑ – Ιράν: Το πλαίσιο συμφωνίας που πρότειναν οι διαμεσολαβητές – Το «αγκάθι» του εμπλουτισμού ουρανίου
- Solobasket: «Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει κίνηση που θα… ταρακουνήσει την Ευρώπη»
- 5+1 Επιτραπέζια παιχνίδια για βραδιές στο σπίτι
- Πολ Μεσκάλ στο Hamnet – Γιατί ένας βάρδος του 1596 φοράει αυτό το σύγχρονο σκουλαρίκι-κρίκο;





