Γκαρσία: «Ευχαριστημένος από την ομάδα μου – Την επόμενη χρονιά πιστεύω πως ο Άρης θα πάρει το πρωτάθλημα»
Διάθεση για... τρολάρισμα είχε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Άρη, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τους παίκτες του αλλά και πως «...ο Άρης θα κερδίσει και το πρωτάθλημα του χρόνου».
Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του στην ήττα του Ατρομήτου από τον Άρη, δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πάντως είχε και διάθεση για… τρολάρισμα στους «κίτρινους», λέγοντας πως ο Άρης «τη χρονιά που έρχεται θα κερδίσει και το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαρσία στη κάμερα της NOVA:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου, έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, μπορεί να ήταν και πέναλτι εκεί στο τέλος. Εγώ νομίζω ότι τη χρονιά που έρχεται ο Άρης θα κερδίσει και το πρωτάθλημα. Έχουν 45 χρόνια που είναι πάντα στη δεύτερη θέση αλλά την επόμενη χρονιά πιστεύω ότι θα πάρουν το πρωτάθλημα»
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης
LIVE: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από Novasports 2HD.