Σιμεόνε: «Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα αποφασιστικότητας»
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να προηγήθηκε με 2-0, όμως είδε την Μπαρτσελόνα να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να επικρατεί με 4-2.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως οι Καταλανοί είχαν αποφασιστικότητα και δεν ήταν σε καμία περίπτωση θέμα τύχης.
Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε:
«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας για την αποφασιστικότητά τους σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Το 2-0 δεν κράτησε πολύ.
Το πρώτο γκολ της Μπαρτσελόνα τής έδωσε ενέργεια, αυτοπεποίθηση και περισσότερη επίθεση, και σε μερικές αντεπιθέσεις είχαμε την ευκαιρία να το διαχειριστούμε καλύτερα.
Η Μπαρτσελόνα έχει ένα παιχνίδι ακόμα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Πρέπει να γνωρίζουμε την πραγματικότητα.
Έχουν πολύ καλή ομάδα και παίζουν καλά. Αγωνιστήκαμε καλά με τα όπλα μας και αυτό είναι το θετικό που μένει.
Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα αποφασιστικότητας. Βρήκαν το πρώτο, το δεύτερο και μετά το 3-2. Δεν είναι θέμα τύχης.
Έχω ήδη πει ότι η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που παίζει καλύτερα, ως ομάδα, και έχει υπέροχους μεμονωμένους παίκτες. Τα μισά γκολ της προέρχονται από σέντρες».
- Αεροπλάνο της American Airlines βρέθηκε με τρύπα από σφαίρα μετά από ταξίδι στην Κολομβία
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε θανατοποινίτης για τον φόνο με μαχαίρι ιδιοκτήτη παντοπωλείου
- ΗΠΑ: 4 νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Σιάτλ – Νεκρός ο δράστης από σφαίρες αστυνομικού
- Τουρκία: Μαχητικό αεροσκάφος F-16 συνετρίβη στο Μπαλίκεσιρ – Νεκρός ο πιλότος
- Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί και 40 αγνοούμενοι εξαιτίας κατολισθήσεων
- Η κυβέρνηση Τραμπ κατέθεσε αγωγή σε βάρος του UCLA για «αντισημιτικό, εχθρικό εργασιακό περιβάλλον»

