Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρει πως ο Μόιζες Κεν θα είναι πιθανότητα διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα της Φιορεντίνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τους «16» του Conference League.
Για ακόμη μία φορά φέτος ένα πολύ άσχημο περιστατικό σημάδεψε μία αναμέτρηση της Φιορεντίνα. Ο Μόιζε Κεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Βερόνας το απόγευμα της Κυριακής (23/2), μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι από το γόνατο του Νταβίντοβιτς σε μια προσπάθεια να κερδίσει την μπάλα.
Ο 24χρονος επιθετικός έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και βρίσκεται πλέον σπίτι του, με τα ρεπορτάζ στην Ιταλία να αναφέρουν πως δεν θα αγωνιστεί στον προσεχή αγώνα της Φιορεντίνα, με τη Λέτσε, την Παρασκευή (28/2), για το πρωτάθλημα, αλλά θα προλάβει το ματς με τον Παναθηναϊκό, για τους «16» του Conference League.
??? Fiorentina’s Moise Kean collapsed after a blow to the head. He was conscious shortly after but had to be stretchered off the pitch. Now going to hospital, reports @EFEdeportes.
Ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται στους «βιόλα» για δεύτερη φορά στην καριέρα του και έχει σημειώσει 19 γκολ σε 29 αγώνες μέχρι τώρα στη σεζόν με την Φιορεντίνα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.