Mega sports: Ωρα πρόκρισης
Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
Με ρεκόρ του Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα πέρασε στους 16. Η Μπριζ με πρωταγωνιστή τον Τζόλη διέλυσε την Αταλάντα. Εκτός Ευρώπης η Μίλαν, οριακή πρόκριση της Μπάγερν.
Ανατροπές και προκρίσεις θέλουν αύριο οι ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία είναι στο χιονισμένο Βουκουρέστι για να αποκλείσει τη Στεάουα.
Ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει στο Κόνφερενς χρειάζεται στοιχειώδη σοβαρότητα για να περάσει τη Βίκινγκουρ.
H εθνική μπάσκετ μαζεύτηκε για τα παράθυρα και για να πάει στο Ευρωμπάσκετ πρέπει να κάνει μια νίκη σε δυο παιχνίδια. Ο Βασίλης Σπανούλης κήρυξε… επιστράτευση.
mια μεγάλη αναμέτρηση θα δείτε απόψε στο MEGA. Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Σίτι με προίκα το 2-3 του Μάντσεστερ για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ






