Mega sports: Ωρα πρόκρισης
Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
Με ρεκόρ του Βαγγέλη Παυλίδη η Μπενφίκα πέρασε στους 16. Η Μπριζ με πρωταγωνιστή τον Τζόλη διέλυσε την Αταλάντα. Εκτός Ευρώπης η Μίλαν, οριακή πρόκριση της Μπάγερν.
Ανατροπές και προκρίσεις θέλουν αύριο οι ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία είναι στο χιονισμένο Βουκουρέστι για να αποκλείσει τη Στεάουα.
Ο Παναθηναϊκός για να συνεχίσει στο Κόνφερενς χρειάζεται στοιχειώδη σοβαρότητα για να περάσει τη Βίκινγκουρ.
H εθνική μπάσκετ μαζεύτηκε για τα παράθυρα και για να πάει στο Ευρωμπάσκετ πρέπει να κάνει μια νίκη σε δυο παιχνίδια. Ο Βασίλης Σπανούλης κήρυξε… επιστράτευση.
mια μεγάλη αναμέτρηση θα δείτε απόψε στο MEGA. Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται την Σίτι με προίκα το 2-3 του Μάντσεστερ για την πρόκριση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές



