«Έγινε η καρδιά του λαϊκού τραγουδιού» – Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά την Καίτη Γκρέυ
«Η μυθική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ μας αποχαιρέτησε μετά από έναν αιώνα ζωής που τα περιείχε όλα» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της Φίνος Φιλμ για τον θάνατο της σπουδαίας τραγουδίστριας.
Η Φίνος Φιλμ αποχαιρετά την θρυλική Καίτη Γκρέυ η οποία «έζησε δέκα ζωές και μάλιστα όπως εκείνη τις ήθελε».
Ο θάνατος της σπουδαίας τραγουδίστριας σε ηλικία 100 ετών, ο οποίος έγινε γνωστός νωρίτερα σήμερα (19/1/2025) σκόρπισε θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και σε όσες και όσους την αγάπησαν και την θαύμασαν Καίτη Γκρέυ για διαχρονικές ερμηνείες όπως: «Το μαράζι», «Το βουνό», «Πήρα την στράτα και έρχομαι», «Μέσα στης ζωής τα μονοπάτια», «Καλέ μάνα δεν μπορώ», «Αγγελοκαμωμένη μου», «Θέλω να είναι Κυριακή», «Τα ξένα χέρια», «Άναψε το τσιγάρο», «Μια γυναίκα μόνο ξέρει», «Βαθειά στη θάλασσα θα πέσω».
Η Καίτη Γκρέυ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/01 στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης ενώ η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος και φίλης της Καίτης Γκρέυ, Μαίρη Βιντιάδου.
Το αντίο της Φίνος Φιλμ στην Καίτη Γκρέυ
Η Φίνος Φιλμ θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στην «μυθική τραγουδίστρια που μας αποχαιρέτησε μετά από έναν αιώνα ζωής που τα περιείχε όλα», κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα αφιέρωμα το οποίο συνόδευε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της.
«Κάποιοι θα πουν πως η Γκρέυ έζησε δέκα ζωές και μάλιστα όπως εκείνη τις ήθελε. Σήμερα, την αποχαιρετούμε με τεράστιο σεβασμό στην διαχρονική κληρονομιά που αφήνει» ανέφεραν μεταξύ άλλων στην δημοσίευση.
Η ανάρτηση
«Η μυθική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ μας αποχαιρέτησε μετά από έναν αιώνα ζωής που τα περιείχε όλα. Έγινε η καρδιά του λαϊκού τραγουδιού με μια φωνή υψηλών προδιαγραφών και μια μαγκιά ακατέργαστη και έμφυτη.
Έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια που την σκληραγώγησαν, την ωρίμασαν και την έκαναν πιο ανθεκτική σε μελλοντικές προκλήσεις. Θυελλώδεις έρωτες, απογοητεύσεις αλλά και τεράστιες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων, συνέθεσαν μια ζωή αβέβαιη αλλά και συναρπαστική. Κάποιοι θα πουν πως η Γκρέυ έζησε δέκα ζωές και μάλιστα όπως εκείνη τις ήθελε. Σήμερα, την αποχαιρετούμε με τεράστιο σεβασμό στην διαχρονική κληρονομιά που αφήνει. Άλλωστε.. «μια γυναίκα μόνο ξέρει».
Αντίο Καίτη Γκρέυ!»
- Χρηματοδότηση 15.000.000€ σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας για έργα ύδρευσης
- Μονέκε για Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Ολυμπιακό: «Είμαι σίγουρος ότι γίνονται συζητήσεις»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και κέντρο Αθήνας
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- «Ο Αταμάν έκανε τη λάθος επιλογή με Χολμς και Γιούρτσεβεν»
- Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου – Λεία άνω των 30.000 ευρώ
- Ο Τραμπ πιθανόν είναι σε δύσκολη θέση στο Ιράν – Και δεν μπορεί να απεμπλακεί, ακόμη και αν το θέλει
- Συνδυάζεις – Κερδίζεις – ΣυνεχίΖΕΙΣ: Η νέα εποχή στην ασφάλιση είναι εδώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442