Πετρούσεφ: «Αυτός ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγαλύτερο ταβάνι από την προπέρσινη ομάδα»
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ κλήθηκε να συγκρίνει τη φετινή ομάδα του Ερυθρού Αστέρα με εκείνη της σεζόν 2022-23.
Ο Ερυθρός Αστέρας τα πηγαίνει αρκετά καλά σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, με τον Φιλιπ Πετρούσεφ να προστίθεται στη… μηχανή του Γιάννη Σφαιρόπουλου και μάλιστα να αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.
Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ, μίλησε στο «SportKlub» και κλήθηκε να συγκρίνει τη φετινή ομάδα του Ερυθρού Αστέρα με εκείνη της σεζόν 2022-23 που αγωνίζονταν, τονίζοντας πως φέτος ο σύλλογος έχει μεγαλύτερο ταβάνι.
Οι δηλώσεις του Φιλίπ Πετρούσεφ:
«Νομίζω πως αυτός ο Αστέρας είναι πιο μπροστά. Είναι πολύ απλό. Υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες. Είναι μεγαλύτερη ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια, δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που είναι πραγματικά πολύ καλοί. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Ο κόουτς έχει στη διάθεσή του περισσότερους παίκτες και μπορεί να κάνει rotation, χωρίς να αλλάζει τον ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση.
Η ομάδα που είχαμε πριν δύο χρόνια, είχε πολύ ταλαντούχους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις. Για παράδειγμα, στις θέσεις των γκαρντ είχε τον Φακούντο Καμπάτσο και τον Λούκα Βιλντόζα. Νομίζω όμως πως η φετινή ομάδα έχει μεγαλύτερο ταβάνι ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στην EuroLeague, η οποία είναι πολύ δύσκολη τη φετινή σεζόν».
- Ένταση στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε (pics)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ αίρει την πολιορκία της Μινεάπολης
- Σάντα Κλάρα – Μπενφίκα 1-2: Ο Παυλίδης άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη
- Το buzzer beater του Μπόλντγουιν που έδωσε τη νίκη στην Φενερμπαχτσέ (vid)
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πώς γίνεται να μην κέρδισε χρήματα από τις «Νεανικές ανησυχίες» παρά την επιτυχία της σειράς
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)


