Τον Φλεβάρη συμπληρώνονται 115 χρόνια από τα εγκαίνια της έδρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία τότε έφερε το όνομα «United Football Ground», για να μετονομαστεί στο σημερινό της όνομα 26 χρόνια αργότερα.
Παρά τις ανακατασκευές που έχει υποστεί στα προηγούμενα χρόνια το Ολντ Τράφορντ απέχει παρασάγγες από τα σύγχρονα γήπεδα. Οι ρυτίδες του χρόνου αποκαλύπτουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όταν βρέχει τα στέγαστρα βάζουν από παντού νερά, τα σκαλοπάτια στις εξέδρες μετατρέπονται σε μικρούς καταρράκτες όπως συνέβη τον Μάιο στο ματς με την Αρσεναλ, ενώ στάζουν ακόμα και τα ταβάνια στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Το τελευταίο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου με τον τεχνικό να δίνει μάχη με τον χρόνο για να επισκευάσει τα καθίσματα προκάλεσε την οργή των φίλων της ομάδας με κάποιους να ζητούν ακόμα και την κατεδάφισή του γιατί δεν αξίζει μία ομάδα σαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγωνίζεται σε τέτοιο γήπεδο.
Στιγμιότυπο από το Ολντ Τράφορντ
Πριν αποκτήσει το 27,7% των μετοχών της Γιουνάιτεντ, ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ είχε ανακοινώσει πως θα διαθέσει 245 εκατ. στερλίνες (291 εκατ. ευρώ) για τη βελτίωση των υποδομών του γηπέδου.
Τον Αύγουστο ωστόσο ανακοινώθηκε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για την κατασκευή του «Γουέμπλεϊ του Βορρά» που θα χτιζόταν στην ίδια περιοχή που βρίσκεται το Ολντ Τράφορντ.
Προς το παρόν η έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θυμίζει την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.
Δείτε αντιδράσεις στο X:
Old Trafford is just a run down council house embarrassing having to fix broken seats mid game! pic.twitter.com/MzQkz8JmWN
Los hinchas del Manchester United están molestos con los dueños del club por la falta de inversión en la infraestructura de la cancha pic.twitter.com/zTvNlUWox4
— 🥊𝕳 BARRAS DEL MUNDO ⚽🍺 (@Barras_LATAM) May 12, 2024
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.