Παναθηναϊκός: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Μπράουν
Ο Λορέντζο Μπράουν συμμετείχε σε μεγάλο μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού σε αντίθεση με τον Κώστα Αντετοκούνμπο που δεν κατάφερε να προπονηθεί.
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το πρώτο τζάμπολ στην φετινή της EuroLeague απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο (3/10, 19:45), με τους «πράσινους» να ολοκληρώνουν την προπόνηση της Τρίτης (1/10) με δύο «εκκρεμότητες».
Από την μία ο Λορέντζο Μπράουν που ολοκλήρωσε κομμάτι της προπόνησης και από την άλλη ο Κώστας Αντετοκούνμπο που δεν κατάφερε να προπονηθεί.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (2/10) για τη γερμανική πρωτεύουσα, όπου και θα αρχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου, στο ίδιο μέρος που «έκλεισε» την περσινή επιτυχημένη ευρωπαϊκή του χρονιά.
- Η Betsson στο χωριό σου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Δραβήσκο Σερρών
- Παπαναστάσης: Το ν/σ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «λαιμητόμος» και «ταφόπλακα» για τις Ένοππλες Δυνάμεις
- «Σλάντεκ» του Έντεν φον Χόρβατ στο ΠΛΥΦΑ
- Να μην καταργηθούν οι σχολικές επιτροπές ζητάει ο Δήμαρχος Μυτιλήνης
- Κρήτη: Αρνούνται τις κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση των παιδιών τους οι γονείς – Πότε απολογούνται
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»

