
Γκουαρντιόλα: «Λατρεύω την ομάδα μου, είναι φανταστική»
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε την ομάδα του μετά το τέλος του παιχνιδιού απέναντι στην Ίντερ, τονίζοντας πως η Σίτι είναι μια εκπληκτική ομάδα.
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε την ομάδα του, αμέσως μετά την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι στην Ιντερ για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.
«Παίξαμε τόσο καλά. Λατρεύω την ομάδα μου! Είμαστε μια φανταστική ομάδα», δήλωσε ο Καταλανός προπονητής στον τηλεοπτικό σταθμό TNT Sports και συνέχισε: «Μου άρεσαν τα πάντα. Είναι ειδικοί στην άμυνα και οι μεταβάσεις τους είναι επίσης πολύ καλές.
Ωστόσο, παραχωρήσαμε μια ευκαιρία… μια και μισή ευκαιρία. Δεν πρέπει να περιμένουμε να δημιουργήσουμε είκοσι ευκαιρίες όταν η αντίπαλη ομάδα αμύνεται με ένδεκα παίκτες τόσο χαμηλά, οπότε είμαι πολύ, πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση μας».
Τι είπε ο Ρούμπεν Ντίας
«Ηταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς να παίξουμε απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα», σχολίασε ο Πορτογάλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρούμπεν Ντίας, προσθέτοντας: «Ηταν ένας πολύ έντονος αγώνας απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ξέραμε τι μας περίμενε.
Σήμερα πιστεύω ότι ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν σκοράραμε στο τέλος, αν και θα μπορούσαμε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Και είναι προφανές ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».
- Κεφαλονιά: Έρευνα και για άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα – Τα κρίσιμα 24ωρα πριν τον θάνατο της 19χρονης
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα


