
Το «BHMAgazino» παρουσιάζει την κορυφαία Αμερικανίδα υψίφωνο Corinne Winters
Κυκλοφορεί στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με το ΒΗΜΑ της Κυριακής.
Το «BHMAgazino» που κυκλοφορεί με το ΒΗΜΑ αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την διάσημη Αμερικανίδα υψίφωνο Corinne Winters.
Η ταλαντούχα διεθνής σταρ φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το «BHMAgazino» και μιλάει για τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο της, στην «Ιφιγένεια» στις δύο όπερες του Κρίστοφ Βίλιμπαλντ Γκλούκ. Η εμφάνισή της σηματοδοτεί τη νέα περίοδο λειτουργίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη για την εμφάνισή της που προγραμματίζεται για τις 10 Οκτωβρίου.
Ακόμα στο «BHMAgazino» αυτής της εβδομάδας θα γνωρίσουμε τον πολυβραβευμένο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Κένγκο Κούμα και θα μάθουμε τις πηγές έμπνευσής του για τα διάσημα διεθνή και ελληνικά πρότζεκτ που έχει παρουσιάσει.
Ένα φαντασμαγορικό ταξίδι στην υπέροχη, άγρια φύση στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού μας περιμένει και ξεχωριστές φινετσάτες γεύσεις με τα ωραιότερα γλυκά του χειμώνα από τον κορυφαίο Γάλλο chef Σεντρίκ Γκρολέ θα μας βάλουν σε πειρασμό. Και όπως πάντα εικόνες, πρόσωπα, νέα και παρουσιάσεις από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού συμπληρώνουν την ξεχωριστή ύλη του περιοδικού του ΒΗΜΑΤΟΣ, του αγαπημένου «BHMAgazino».
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»