Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Έντσο Μαρέσκα για τη νέα σεζόν στην Τσέλσι και οι Λονδρέζοι ψάχνουν τρόπο να απαλλαγούν από το «βαρύ» του συμβόλαιο, ενώ κάτι παρόμοιο συμβαίνει και όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Τζέιντον Σάντσο.
Έτσι λοιπόν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αγγλία οι δύο σύλλογοι φαίνεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής.
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά, «Telegraph» και «Sky Sports» ο τεχνικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ επικοινώνησε με τους Λονδρέζους για να εξετάσουν τις συνθήκες ενός τέτοιου deal, ακόμα κι αν χρειαστεί οι δυο μεταγραφές να ολοκληρωθούν.
Θυμίζουμε ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ αποκτήθηκε από την Τσέλσι το 2022, η οποία έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι περίπου 56.000.000 ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.
Ο Σάντσο από την άλλη που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Ντόρτμουντ στους «Κόκκινους Διάβολους» δεσμεύεται με κλειστό συμβόλαιο έως το 2026, με οψιόν ανανέωσης για επιπλέον έναν χρόνο.
Αξίζει να σημειβωθεί ότι το καλοκαιρινό μεγαγραφικό παζάρι στην Premier League ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (30/08).
BREAKING: Chelsea and Manchester United are in talks over two separate deals for Jadon Sancho and Raheem Sterling, with both deals being seriously considered ? pic.twitter.com/oDZgOf3i12
Θέση-όνειρο για τους φαν του ποδοσφαίρου. Πληρώνεσαι για να δεις και τα 104 παιχνίδια του Μουντιάλ 2026. Τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις τη θέση...
Σημάδια στην καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα που υποδηλώνουν «παρατεταμένη αγωνία» και οίδημα που υπήρχε «για αρκετό καιρό», εντόπισε ο ιατροδικαστής όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης για τον θάνατο του μύθου του ποδοσφαίρου.
Ο Ισπανός Elite διαιτητής, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα σφυρίξει στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των Play offs της Super League, ενώ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Γερμανός Χαρμ Όσμερς