Χαμός στην Τσέλσι με Στέρλινγκ – Έμεινε εκτός αποστολής
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι της πρεμιέρας της Τσέλσι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι και οι εκπρόσωποι του παίκτη εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις.
Ο Έντσο Μαρέσκα άφησε εκτός αποστολής τον Ραχίμ Στέρλινγκ για το μεγάλο παιχνίδι και ο Άγγλος άσος δεν πήρε καθόλου καλά την απόφαση του προπονητή του.
Περίπου μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς, οι εκπρόσωποι του Στέρλινγκ εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν εξηγήσεις για το κόψιμο του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση:
«Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια.
Επέστρεψε στην Αγγλία δύο εβδομάδες νωρίτερα για να κάνει ατομική προπόνηση και είχε μια θετική προετοιμασία υπό τον νέο προπονητή, με τον οποίο έχει αναπτύξει καλή σχέση εργασίας.
Είναι δεσμευμένος, όπως πάντα, να προσφέρει στο υψηλότερο επίπεδο για την Τσέλσι και τους οπαδούς, τους οποίους εκτιμά, και δεδομένης της συμπερίληψής του στο επίσημο υλικό πριν από τον αγώνα αυτή την εβδομάδα, προσδοκούσαμε ότι ο Ραχίμ θα συμμετείχε στο παιχνίδι αυτού του Σαββατοκύριακου.
Επομένως, ανυπομονούμε να αποκτήσουμε σαφήνεια σχετικά με την κατάσταση.
Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την επιθυμία του Ραχίμ να ξεκινήσει θετικά τη νέα σεζόν».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.