Μαρέσκα: «Ο Τσίλγουελ είναι ελεύθερος να φύγει από την Τσέλσι»
Ο Έντσο Μαρέσκα μίλησε για την Τσέλσι και τον Μπεν Τσίλγουελ και ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος να φύγει από τους μπλε.
Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα, εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν καλύτερο για τον Μπεν Τσίλγουελ να φύγει, καθώς ο Άγγλος αμυντικός δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στους Λονδρέζους.
Ο 27χρονος διεθνής, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2027, εντάχθηκε στο δυναμικό των «μπλε» το 2020, προερχόμενος από τη Λέστερ, και έχει καταγράψει 106 συμμετοχές για λογαριασμό της Τσέλσι, την οποία βοήθησε το 2021 να κατακτήσει το Champions League.
Ο Τσίλγουελ αγωνίζεται συνήθως ως αριστερό μπακ για την Τσέλσι, ωστόσο έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα μετά την έλευση του Ισπανού Μαρκ Κουκουρέγια το 2022. Την περυσινή σεζόν ο Τσίλγουελ έμεινε για μεγάλο διάστημα στα… πιτς, λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να καταγράψει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Ο Τσίλι (Τσίλγουελ) δεν προπονείται τις τελευταίες ημέρες, επειδή ήταν άρρωστος» δήλωσε ο Μαρέσκα στους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο, μου αρέσει ο τρόπος που είναι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι μαζί μας δυσκολεύεται λίγο για να βρει την καλύτερη θέση του. Σήμερα το πρωί είχαμε 22 παίκτες να προπονούνται και, αν τους ρωτήσεις όλους, θα πουν ότι θέλουν να παίξουν εναντίον της Σίτι την Κυριακή, αλλά αυτό είναι αδύνατο.
Όταν προπονούνται κάθε μέρα και δεν παίρνουν λεπτά συμμετοχής, αυτό δεν είναι καλό γι’ αυτούς ή για εμένα, (καθώς) πρέπει να πάρω μια απόφαση. Μάλλον είναι καλύτερο να φύγει και να βρει λεπτά (συμμετοχής αλλού). Το μεταγραφικό «παράθυρο» είναι ανοικτό, επομένως θα δούμε τι θα γίνει».
- Τα δεδομένα για τον Νέντοβιτς – Ο Τεόντοσιτς, ο Ερυθρός Αστέρας και η απόφαση για το μέλλον του
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- «Ο ΛεΜπρόν θέλει το πρωτάθλημα, δεν τον απασχολούν τα λεφτά»
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Το κοντράστ των συναισθημάτων: Η απόλυτη ευτυχία για τους Ισπανούς, απογοήτευση για τους Γάλλους (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442