
Κληρώνει για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League
Απόψε (20:30) η κλήρωση της Stoiximan Super League για το νέο πρωτάθλημα. Το νέο σύστημα διεξαγωγής και το καλεντάρι.
Στις 20.30 (Novasports Prime) απόψε το βράδυ θα διεξαχθεί η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Super League στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.
Το νέο πρωτάθλημα θα κάνει σέντρα στις 17 Αυγούστου και η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 9 Μαρτίου. Με βάση το νέο σύστημα διεξαγωγής, τα playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα περιλαμβάνουν τις ομάδες που θα τερματίσουν στις τέσσερις πρώτες θέσεις.
Επίσης, θα γίνουν playoffs για τις θέσεις 5-8, όπου θα κριθεί το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο και πραγματοποιηθούν playouts για της θέσεις 9 έως 14, με τις δύο τελευταίες ομάδες να υποβιβάζονται στην Super League 2.
Στην κληρωτίδα θα βρεθούν οι εξής 14 ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Πανσερραϊκός, Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Βόλος, Λεβαδειακός και Athens Kallithea FC.
Σημειώνεται πως τουλάχιστον στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (17-18/8, 24-25/8 και 31/8-1/9) δεν θα υπάρχει ντέρμπι, καθώς συμφωνήθηκε να μην διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των πέντε πρώτων ομάδων της περασμένης περιόδου, προκειμένου να διευκολυνθεί η προσπάθεια των ελληνικών συλλόγων στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Η Κλήρωση θα μεταδοθεί και μέσω live streaming από το κανάλι της NOVA στο YouTube, καθώς και από την επίσημη ιστοσελίδα και τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 1 για τη σεζόν 2024/25:
- Αποθέωση για τον Εβάν Φουρνιέ από τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)
- ΑΒ Βασιλόπουλος: 30 χρόνια «Τρόφιμα Αγάπης» για ένα τραπέζι γεμάτο για όλους
- Στο T-Center και ο Γιώργος Πρίντεζης (vid)
- Αφίσες εναντίον της Μελόνι με αναφορά στον Μουσολίνι πυροδοτούν πολιτική διαμάχη στην Ιταλία
- Όλα κόκκινα στο «Τ-Center»: Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού στις θέσεις τους (pics)
- Στο ΟΑΚΑ και ο Κίναν Έβανς (pics)