ΣΥΡΙΖΑ: Το 20% του μισθού ενός βουλευτή, η Τζάκρη και η διάψευση
Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί πριν από χρόνια ο κάθε βουλευτής οφείλει να δίνει από το μισθό του περί το ένα χιλιάρικο στο κόμμα.
Διαψεύδουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Θεοδώρα Τζάκρη δεν καταβάλει τη οικονομική συμβολή της στο κόμμα.
Εν μέσω συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας για τα οικονομικά του κόμματος, από την Κουμουνδούρου διαψεύδουν αναφορές και διαρροές πως η κ. Τζάκρη δεν έχει καταβάλει το 20% από το μισθό της ως βουλευτής. Αναφέρουν επίσης πως έχει ενισχύσει τον ΣΥΡΙΖΑ και στις ευρωεκλογές.
Να σημειωθεί ότι με βάση τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί πριν από χρόνια ο κάθε βουλευτής οφείλει να δίνει από το μισθό του περί το ένα χιλιάρικο στο κόμμα.
Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κάποιοι από τους βουλευτές δεν τα καταλάβουν με αποτέλεσμα να διαψευστεί η σχετική αναφορά από το ίδιο το κόμμα.
- Αυστραλία: Εκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνουν οι Αρχές ενόψει της επίσκεψης Χέρτσογκ
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της