
«Έκοψε» τον Ράιτ από την Basket League ο Μπαρτζώκας
Ο Ολυμπιακός έκανε και την τελευταία αλλαγή στη λίστα των ξένων του, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να παίρνει τη θέση του Μόουζες Ράιτ.
Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αλλαγή ξένου στην Stoiximan Basket League εν όψει των playoffs, καθώς εκτός λίστας έμεινε ο Μόουζες Ράιτ, προκειμένου να μπει σε αυτή ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Πλέον στο ρόστερ για τις εν Ελλάδι μονομαχίες θα υπάρχουν στην γραμμή των ψηλών οι δύο «δεινόσαυροι» του Ολυμπιακού, ο Μουστάφα Φαλ και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ στα γκαρντ οι ερυθρόλευκοι θα έχουν υπεροπλία με όλους τους «κοντούς» να είναι διαθέσιμοι.
Το Depth Chart του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League είναι το εξής:
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ
SG: Αϊζάια Κάνααν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης
SF: Κώστας Παπανικολάου, Σακίλ ΜακΚίσικ
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ
C: Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Γιώργος Τανούλης
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε τελικά ν’ αφήσει εκτός τον Αμερικανό σέντερ, βλέποντας ότι ο Μιλουτίνοφ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Σέρβο να είναι καθοριστικός στη νίκη των «ερυθρόλευκων», στο πέμπτο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.
- Στην Κρήτη επιστρέφει πλοίο με προορισμό τον Πειραιά – Επιβάτης έπαθε αλλεργικό σοκ
- Ήπειρος: Πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων (mpox) – Άνδρας 45 ετών
- Οι Γουίζαρντς θέλουν τον Αντετοκούνμπο – Το πακέτο που προσφέρουν στους Μπακς
- Κάνναβη: Συνελήφθη 25χρονος που είχε στο σπίτι του 76 κιλά skunk – Στα 420.000 ευρώ το προσδοκώμενο όφελος
- Γάζα: Το Ισραήλ λέει ότι δολοφόνησε τον νέο ηγέτη της Χαμάς και απειλεί εκ νέου με εκτοπισμό των Παλαιστινίων
- Δημήτρης Φιλιππίδης: «Γκρεμίστηκε η εικόνα του πατέρα μου και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω»


