
Χωρίς Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Τούμπας
Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα (13/5) και δεν θα είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/5,20:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνει ξανά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των play-offs (15/5,20:00).
Όπως όλα δείχνουν, οι πράσινοι θα παραταχτούν στην αναμέτρηση της Τούμπας χωρίς τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα (13/5), και ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Φατίχ Τερίμ.
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Σένκεφελντ και Βέρμπιτς, με τον Σλοβένο εξτρέμ να απουσιάζει με ίωση από το πρόγραμμα, ενώ δικαιολογημένα «απών» είναι και ο Αϊτόρ με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι. Ατομικό ακολούθησε ο Ιωαννίδης, μέρος του προγράμματος έκανε ο Σένκεφελντ, ενώ απόντες ήταν οι Βέρμπιτς (ίωση), Αϊτόρ (άδεια για προσωπικούς λόγους».
- Μυελοδυσπλαστικά Σύνδρομα: Παθοφυσιολογία, διάγνωση και θεραπευτικές προσεγγίσεις
- Ζάρα Λάρσον: Ένα αστείο για την άμβλωση της κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια – «Ok, losers»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση


