Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς το Αεροδρόμιο, συγκεκριμένα από τον κόμβο Φυλής στο Ζεφύρι έως τον Κόμβο Κηφισίας.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Αττικής Οδού πρόκειται για καθυστερήσεις έως και 30′. Αιτία του μποτιλιαρίσματος οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο ύψος του κόμβου Κηφισίας, όπου έχει κλείσει μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30΄από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/Ea5xK69doe
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας