Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης για Τέμπη: H κυβέρνηση έχει αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης

Ανδρουλάκης για Τέμπη: H κυβέρνηση έχει αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης

«Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας και αυτού του αδίστακτου σχεδίου χειραγώγησης, στη δικαιοσύνη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης

Βολές στην κυβέρνηση για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών με αφορμή τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ Παναγιώτη Τερεζάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε δήλωσή του.

Όπως τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Τερεζάκη είναι αποκαλυπτικές, καθώς επιβεβαιώνουν ότι λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κάποιος -που δεν θα έπρεπε-, είχε στα χέρια του τις επίμαχες συνομιλίες του σταθμάρχη, τις χάλκευσε και τις διοχέτευσε σε ένα φιλικό προς την κυβέρνηση μέσο μαζικής ενημέρωσης».

«Έχουμε χρέος απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, απέναντι στους τραυματίες και την ελληνική κοινή γνώμη»

Ακολούθως ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόσθεσε πως «έπρεπε να καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας και να καταθέσω αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να μάθουμε ότι η Κυβέρνηση δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την τραγωδία, αλλά και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «έχουμε χρέος και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας και αυτού του αδίστακτου σχεδίου χειραγώγησης, στη δικαιοσύνη». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «έχουμε χρέος απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, απέναντι στους τραυματίες και την ελληνική κοινή γνώμη».

Ανδρουλάκης: Πρακτικές αφρικανικής χώρας υιοθετεί το Μαξίμου

«Δεν μπορεί η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να εκτίθεται διεθνώς γιατί το Μέγαρο Μαξίμου υιοθέτησε πρακτικές αφρικανικής χώρας», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη διάρκεια συνέντευξής του στον σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, όπου αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Όπως σημείωσε, «πριν τη Μεταπολίτευση είχαμε πολλές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η χώρα μας τα είχε ξεπεράσει όλα αυτά και δεν μπορεί ένας πρωθυπουργός που θέλει να λέγεται φιλελεύθερος και δημοκράτης, να είναι πρωταγωνιστής σε ένα τέτοιο σκάνδαλο».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024