Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη που θα μπει ανάχωμα και φραγμός στην αλαζονεία του Μητσοτάκη

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη που θα μπει ανάχωμα και φραγμός στην αλαζονεία του Μητσοτάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη «στηρίζεται στον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας»

Συνάντηση με παραγωγικούς φορείς είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, από όπου κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση για «διαφθορά, συγκάλυψη και ατιμωρησία».

«Θέλω να αναρωτηθεί σήμερα ο κάθε εργαζόμενος τι σημαίνει η ανάπτυξη του κ. Μητσοτάκη, όταν η αγοραστική δύναμη του ελληνικού λαού είναι η χαμηλότερη σε όλη την ευρωζώνη, πάνω μόνο από τη Βουλγαρία, και η δεύτερη μικρότερη σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι είδους ανάπτυξη είναι αυτή που στηρίζεται στον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας, όταν 40% των ξένων επενδύσεων είναι real estate;», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουάκης.

Και κάλεσε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων και τους πολίτες «να στείλουμε ένα μήνυμα στις 9 Ιουνίου: Δεν πάει άλλο. Η Ελλάδα χρειάζεται μια ανθεκτική οικονομία και μια δίκαιη κοινωνική πολιτική, η οποία θα βασίζεται σε έναν άλλο προοδευτικό δρόμο».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμη που θα μπει ανάχωμα στην αλαζονεία του Μητσοτάκη»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι «οι συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας βοηθούν μόνο τους λίγους και είναι εις βάρος των πολλών», τονίζοντας πως «αυτό βιώνει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας και ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αμείβονται μηναία με κάτω από 1.000 ευρώ και κάθε 15 του μηνός βιώνουν τη δυσκολία να αγοράσουν τα βασικά για την οικογένειά τους».

«Έχουμε χρέος, ως δημοκρατική παράταξη, να υπερασπιστούμε τους θεσμούς. Το έκανα και χθες από την ΑΔΑΕ. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

«Έχουμε χρέος στις 9 Ιουνίου να στείλουμε ένα μήνυμα: Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική δύναμη που να κάνει πραγματική αντιπολίτευση, να υπηρετεί τη δημόσια υγεία και τη δημόσια παιδεία, τη μείωση του κόστους ζωής και ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα. Αυτό θα υπηρετήσει το ΠΑΣΟΚ με όλες του τις δυνάμεις, ξεκινώντας την εκστρατεία του, εδώ από το Ηράκλειο, σε όλη την χώρα μέχρι τις 9 Ιουνίου», προσέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ «είναι η δύναμη που θα μπει ανάχωμα και φραγμός στην αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας», ενώ επανέλαβε ότι «δεν μπορεί άλλο να βιώνει ο ελληνικός λαός το συνεχές τρίπτυχο: Διαφθορά, συγκάλυψη, ατιμωρησία. Αυτό κλονίζει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού στην πολιτική και τη δημοκρατία», όπως είπε.

«Έχουμε χρέος, ως δημοκρατική παράταξη, να υπερασπιστούμε τους θεσμούς. Το έκανα και χθες από την Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου, διότι για εμάς προτεραιότητα είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η κοινωνική δικαιοσύνη και η ποιοτική δημοκρατία», σημείωσε καταληκτικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024