Η Φαίη Σκορδά στη Ρώμη με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο
Η παρουσιάστρια μετά το Ντουμπάι που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες με την οικογένεια της συνεχίζει τις εξορμήσεις.
Η Φαίη Σκορδά ταξίδεψε στη Ρώμη, όπου πραγματοποίησε και μια φωτογράφιση για εταιρεία ρούχων, που ανήκει στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ κι όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της οι δύο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί.
Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια πόζαρε στην Piazza Di Spagna, με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία της δικό του λογαριασμό.
Η ανάρτηση και τα σχόλια
Εκτός από το στιγμιότυπο στην Piazza Di Spagna, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της κι άλλες στιγμές από το ταξίδι της στην Ιταλία.
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας




