Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για δύο άνδρες ημεδαπούς ηλικίας 55 και 36 ετών.
Οι κατηγορίες
Και οι δύο συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων κατηγορούμενοι για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Το κύκλωμα
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν χθες και προχθές (17 και 8 Μαρτίου) τέσσερα άτομα.
Μια 25χρονη που φέρεται να είχε κεντρικό λόγο στο κύκλωμα μαστροπείας, μια 21χρονη φίλη της 25χρονης που επίσης είχε ρόλο μαστροπού ανήλικης, ο 25χρονος σύντροφος της 25χρονης που εκτελούσε χρέη μεταφορέα των ανήλικων στα ερωτικά ραντεβού με το αυτοκίνητό του και ένας 54χρονος ταξιτζής που επίσης μετέφερε τις ανήλικες στα ερωτικά ραντεβού.
Τα μέλη του κυκλώματος εξέδιδαν τις ανήλικες ηλικίας μόλις 16 και 17 ετών, σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας