Μπράντον: «Ήταν κάτι το εκπληκτικό – Το πιστεύαμε και το πετύχαμε»
Πανευτυχής ο Μπράντον Τόμας μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Ο Μπράντον Τόμας δήλωσε πως τα ισχυρά αποδυτήρια και η πίστη στη δουλειά που γίνεται όλη τη σεζόν ήταν τα βασικά στοιχεία που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή επί της Ντιναμό.
Όσα είπε ο Μπράντον:
Για τα συναισθήματά του: «Ήταν κάτι μοναδικό. Μετά από κάποιες δύσκολες ημέρες και την ήττα στο πρωτάθλημα πετύχαμε αυτό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το χρειαζόμασταν και το πιστεύαμε. Ανατρέψαμε το σκορ του πρώτου αγώνα και τώρα ήρθε η ώρα να το απολαύσουμε».
Για το πως γύρισε ο ΠΑΟΚ τον διακόπτη: «Η σεζόν είναι πολύ πολύ μεγάλη. Είναι λογικό όλες οι ομάδες να έχουν ένα καλό διάστημα. Το γνωρίζουμε αυτό. Εμείς ξέρουμε ποιοι είμαστε, τις δυνατότητές μας σαν ομάδα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε οι απ’ έξω. Πιστεύαμε στην ανατροπή. Έχουμε δυνατά αποδυτήρια, είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και μαζί με τον κόσμο μας καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή. Θα το απολαύσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε για τη συνέχεια».
Επί προσωπικού: «Εγώ είμαι επιθετικός και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, την ομάδα και την νίκη. Εγώ ότι κάνω το αφιερώνω στον παππού μου. Είναι όλα γι’ αυτόν, σε αυτόν οφείλω το ότι είμαι ποδοσφαιριστής».
- Betsson Talks – Πανιώνιος Betsson: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Καισαριανή: Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες
- Τσουκαλάς: Πιο νωρίς θα δούμε την ταινία του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα παρά το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη
- Δήμος Αμυνταίου: Διακοπή κυκλοφορίας στον αγροτικό δρόμο Βεγόρας – Μανιακίου λόγω κατάρρευσης γέφυρας
- Πένθος στον Ολυμπιακό: «Έφυγε» ο Σωτήρης Γκαβέζος
- Κρήτη: Βίντεο σοκ στα χέρια του Λιμενικού από τη στιγμή του ναυαγίου στους Καλούς Λιμένες
