Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»: Πώς μπορούμε να ψωνίζουμε «έξυπνα» και υγιεινά

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»: Πώς μπορούμε να ψωνίζουμε «έξυπνα» και υγιεινά

Απαντάμε στο ερώτημα πώς μπορούμε να ψωνίζουμε «έξυπνα» αλλά υγιεινά εν μέσω ακρίβειας.

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη αυτό το Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Μαρτίου, απαντάμε στο ερώτημα πώς μπορούμε να ψωνίζουμε «έξυπνα» αλλά υγιεινά εν μέσω ακρίβειας. Ακόμη, συζητάμε για τις ενοχές που αισθανόμαστε συγκρίνοντας τον τρόπο ζωής μας με άλλων και το πώς αυτές επηρεάζουν τις σχέσεις μας σε όλα τα επίπεδα.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» στις 08:50 στο MEGA μιλάμε για τις περικοπές που κάνουμε σε περιόδους ακρίβειας όσον αφορά στο φαγητό. Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις επιλογές μας τόσο ως προς την ποσότητα όσο και προς την ποιότητα των προϊόντων που «κόβουμε», με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε όλο και πιο ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες;

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» μαθαίνουμε «έξυπνους» τρόπους για να ψωνίζουμε υγιεινά, χωρίς να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Η Μαρία Μπεκατώρου, καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μιλά για όσα έχει αλλάξει όταν ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ και μοιράζεται μαζί μας όσα κάνει προκειμένου να τρέφεται σωστά.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τις μορφές της ψυχοθεραπείας και σε τι διαφέρουν μεταξύ τους και μαθαίνουμε πώς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια.

Η σύγκριση του τρόπου ζωής και οι ενοχές

Την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 08:50 η εκπομπή «αγγίζει» το ευαίσθητο θέμα της σύγκρισης του τρόπου ζωής μας με τον τρόπο ζωής άλλων, σε μία εποχή όπου γνωρίζουμε τα πάντα για τους ανθρώπους γύρω μας.

Ψυχολόγοι εξηγούν πώς αυτές οι συγκρίσεις οδηγούν σε ενοχές, που εκδηλώνονται στη δουλειά μας, στον τρόπο που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, στις σχέσεις μας και εν τέλει στη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας.

Πότε είναι οι τύψεις αυτές δείγμα ψυχικής διαταραχής; Ειδικοί δίνουν πρακτικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να τις αντιμετωπίσουμε, ώστε να μην αποτελούν «φρένο» για τη χαρά της ζωής. Η καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μιλά για όσα της δημιουργούν τύψεις και ενοχές.

Επιπλέον, στην εκπομπή εξετάζουμε τι προκαλεί τα βαριά και κουρασμένα πόδια και μαθαίνουμε πώς να κάνουμε εύπεπτα τα δύσπεπτα όσπρια.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024