Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Γιατί συνηθίσαμε στο κακό; Τι απαντούν οι επιστήμονες

«Όλα για τη Ζωή μας vita»: Γιατί συνηθίσαμε στο κακό; Τι απαντούν οι επιστήμονες

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου εξετάζει το σοβαρό θέμα εμφάνισης λίπους στο συκώτι και το γιατί συνηθίσαμε και θεωρούμε φυσιολογικό το κακό που συμβαίνει γύρω μας.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 08:50 στο MEGΑ στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μαθαίνουμε τα καλά και τα κακά νέα γύρω από την εμφάνιση αυξημένου λίπους στο συκώτι. Γιατί συμβαίνει σε όλο και περισσότερους ανθρώπους, ακόμη και πολύ νέους;

Επιστήμονες εξηγούν γιατί συνηθίσαμε στο κακό και συζητάμε γι’αυτό με απάθεια

Με ποιες σοβαρές ασθένειες συνδέεται και πώς μπορούμε να το εξαφανίσουμε με αλλαγές στην καθημερινότητά μας; Ο Τάσος Τεργιάκης, καλεσμένος της εκπομπής, μιλά για το λίπος που εμφάνισε πριν έναν χρόνο και όλα όσα κάνει για να το καταπολεμήσει. Ακόμη, μιλάμε για τα ευαίσθητα δόντια και ούλα των παιδιών και την καθημερινή περιποίησή τους. Σε βίντεο ενημερωνόμαστε για τον βήχα και τους φυσικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε.

Γιατί συνηθίσαμε στο κακό

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» εξετάζουμε γιατί τα τελευταία χρόνια θεωρούμε φυσιολογικό ό,τι κακό συμβαίνει γύρω μας. Επιστήμονες εξηγούν γιατί συνηθίσαμε στο κακό και συζητάμε γι’αυτό με απάθεια. Ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μοιράζεται μαζί μας την προσωπική του στάση απέναντι σε κάθε τι αρνητικό που συμβαίνει στην κοινωνία.

Επιπλέον, η εκπομπή περιγράφει τις καινοτόμες ογκολογικές θεραπείες που έχουν συμβάλει στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, ενώ σε βίντεο εξηγείται τι σημαίνει για τον χαρακτήρα μας το γεγονός ότι δεν έχουμε καλή σχέση με τον χρόνο.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50
#OlaGiaTiZoiMas

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024