Σιγκαπούρη: Άντρας παραπονιόταν για πονόλαιμο – Τι ανακάλυψαν γιατροί στο λαιμό του
Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη στη Σιγκαπούρη
Ένας άνδρας στην Σιγκαπούρη που αντιμετώπιζε πρόβλημα στην κατάποση για πολύ καιρό αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί που τον εξέτασαν έμειναν άναυδοι όταν ανακάλυψαν ότι οι ενοχλήσεις στο λαιμό του άνδρα οφείλονταν σε ένα χταπόδι που είχε κολλήσει στο φάρυγγά του.

Ο 55χρονος είχε φάει χταπόδι λίγες ημέρες νωρίτερα. Η αδιαθεσία τον ανάγκασε και μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Tan Tock Seng στη Σιγκαπούρη.
Οι γιατροί πραγματοποίησαν αξονική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε μια υπερπυκνή μάζα στον οισοφάγο του άνδρα.
Μια επακόλουθη εξέταση έδειξε ένα χταπόδι ζωντανό με πλοκάμια να έχει σφηνωθεί δύο εκατοστά από τα όρια οισοφάγου-στομάχου. Οι γιατροί αφαίρεσαν το χταπόδι με λαβίδα.

Ευτυχώς, ο ασθενής ανάρρωσε καλά μετά την επέμβαση και πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.
- Αλεπού ανέβηκε στο πλοίο και ταξίδεψε από την Αγγλία στη Νέα Υόρκη
- «Έζησα τον απόλυτο εφιάλτη» – Η συγκλονιστική μαρτυρία 27χρονης για τη σχέση που σημάδεψε τη ζωή της
- Αντίο σε έναν Motorhead: Πέθανε ο πιστός σύντροφος του Λέμι, Φιλ Κάμπελ
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- To σχέδιο της Gen Z για πρόωρη… συνταξιοδότηση
- Λύση στο μυστήριο των «υπέρλαμπρων σουπερνόβα»
- Βούλα: Το διπλό δράμα πίσω από το θανατηφόρο τροχαίο
- Στενά του Ορμούζ: Ο Τραμπ λέει ότι «πολλές χώρες» θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442