Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καθαρή δεύτερη θέση του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Μάντζος - «Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διαρκής»

Καθαρή δεύτερη θέση του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Μάντζος – «Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διαρκής»

«Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο ως ΠΑΣΟΚ για να γίνουν οι θέσεις μας ακόμη πιο ορατές, ακόμη πιο ισχυρές και θελκτικές», ανέφερε ο Δημήτρης Μάντζος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι διαρκής και ταυτοτική και το βλέπουμε εδώ και πολλούς μήνες, εκτίμησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στο MEGA σχετικά με τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Δημήτρης Μάντζος τόνισε ωστόσο ότι η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αφορά τον ίδιο, τη βάση και τα μέλη του και πρέπει να είναι σεβαστό αυτό. «Πρέπει ο καθένας να βλέπει τις εξελίξεις με θεσμική συνέπεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται την ερμηνεία των άλλων κομμάτων για αυτό που συμβαίνει στο εσωτερικό του. Αυτό που συμβαίνει όμως συνιστά ακόμη έναν επιτακτικό λόγο να έχουμε αξιόπιστη αντιπολίτευση εντός και εκτός Κοινοβουλίου με προτάσεις και αντιπροτάσεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα», ανέφερε.

«Καθαρή δεύτερη θέση με ένα καθαρό ισχυρό ποσοστό»

Πρόσθεσε ότι «ο μεγάλος κίνδυνος είναι να εμπεδωθεί μια ασύδοτη και αλαζονική συμπεριφορά από τη ΝΔ. Είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για να αισθανθεί ο κ. Μητσοτάκης ότι παίζει μόνος του».

Ακολούθως ο βουλευτής Επικρατείας υπογράμμισε πως «αυτό το κενό στην κοινωνία κι στην πολιτική, τον τελευταίο καιρό τον διαδραματίζουμε εμείς ως ΠΑΣΟΚ. Ιδίως μετά από αυτή την κρίση που εξελίσσεται στον χώρο της Αριστεράς, θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο ως ΠΑΣΟΚ για να γίνουν οι θέσεις μας ακόμη πιο ορατές, ακόμη πιο ισχυρές και θελκτικές».

Όσον αφορά τις ευρωεκλογές ο Δημήτρης Μάντζος υποστήριξε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είναι «καθαρή δεύτερη θέση με ένα καθαρό ισχυρό ποσοστό» ώστε να δώσει «το δικαίωμα, το προνόμιο και την υποχρέωση» στη Χαριλάου Τρικούπη, να προκαλέσει «με κορμό το ΠΑΣΟΚ με νέα πρόσωπα, ανανεωμένες αξίες και προγραμματικές τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα κάνουν τη Δημοκρατική Παράταξη πρωταγωνίστρια και αντίπαλο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη και της πολίτικης των ανισοτήτων».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024