Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κασσελάκης παριστάνει το Αμερικανάκι όποτε τον βολεύει, λέει η Βούλτεψη

Ο Κασσελάκης παριστάνει το Αμερικανάκι όποτε τον βολεύει, λέει η Βούλτεψη

Η Σοφία Βούλτεψη υπογράμμισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είδε την Ελλάδα σαν μία απέραντη σκηνή και δίνει παραστάσεις. «Ήρθε από την Αμερική και κλαψουρίζει ότι τον περνάμε για Αμερικανάκι», είπε

Σκληρή γλώσσα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη χρησιμοποίησε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε η Σοφία Βούλτεψη, «έχει τελειώσει πλέον αυτή η πλάκα και είναι θέμα πολιτικού συστήματος. Δεν είναι ότι αυτά «βολεύουν» την ΝΔ. όταν αποσταθεροποιείται τόσο πολύ η κατάσταση δημιουργείται δυσπιστία μπροστά στην πολιτική και το πολιτικό σύστημα ενώ μπροστά μας έχουμε ευρωεκλογές».

«Ο Κασσελάκης είδε την Ελλάδα σαν μία απέραντη σκηνή και δίνει παραστάσεις»

Όσον αφορά την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η υφυπουργός υπογράμμισε πως «όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ενωμένος αλλά σε λιγότερο από έναν χρόνο ο κ. Κασσελάκης έχει προκαλέσει αλλεπάλληλες διασπάσεις και τώρα είναι μία νέα διάσπαση, και αποκαλούνται σύντροφοι μεταξύ τους, ενώ από κάτω τα μαχαιρώματα πάνε σύννεφο».

Σύμφωνα με την ίδια, τα γεγονότα τα προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης και η Όλγα Γεροβασίλη είπε πως θα είναι υποψήφια αφού πάμε σε εκλογές. «Αν ήθελε να φύγει θα μπορούσε να έχει παραιτηθεί και όχι να μαζεύουν υπογραφές», σχολίασε δηκτικά η Σοφία Βούλτεψη.

«Ήρθε από την Αμερική και κλαψουρίζει ότι τον περνάμε για Αμερικανάκι»

Η Σοφία Βούλτεψη πρόσθεσε πως «ο Κασσελάκης είδε την Ελλάδα σαν μία απέραντη σκηνή και δίνει παραστάσεις. Και χθες είδαμε άλλη μια παράσταση, που δεν παραιτήθηκε αλλά επέτρεψε στο ίδιο το συνέδριο να μαζεύονται υπογραφές και εκείνος να περνάει και να τους παρακολουθεί απλά».

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης παριστάνει το «Αμερικανάκι» όποτε τον βολεύει. «Τι συνεισέφερε ο κ. Κασσελάκης σε αυτό που έφερε από την Αμερική; Ήρθε από την Αμερική και κλαψουρίζει ότι τον περνάμε για Αμερικανάκι. Μας δουλεύει ο Κασσελάκης μου φαίνεται», κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024