Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κερδισμένος από τη χθεσινή διαδικασία, εκτιμά ο Καλαματιανός - «Δεν υπάρχουν υπονομευτές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κερδισμένος από τη χθεσινή διαδικασία, εκτιμά ο Καλαματιανός – «Δεν υπάρχουν υπονομευτές»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πιστεύει ότι στο 4ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε σοβαρή δουλειά

Πιστεύω ότι είναι κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από τη χθεσινή διαδικασία, τόνισε ο βουλευτή Ηλείας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Διονύσης Καλαματιανός, μιλώντας στο MEGA.

Εξηγώντας τον λόγο που εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κερδισμένος, ο Διονύσης Καλαματιανός επισήμανε ότι «αποφασίστηκε να συνεχίσουμε με ενότητα και συλλογικότητα». Παράλληλα ανέφερε ότι στο 4ο συνέδριο έγινε «σοβαρή δουλειά γιατί υπήρχαν και τραπέζια ομιλίας, μεταξύ άλλων για την Παιδεία και για την Υγεία».

«Όλα τα στελέχη εκπροσωπούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχουν υπονομευτές»

Συνέχισε λέγοντας πως «τα μέλη είπαν κυρίαρχα να βάλουμε τέλος στην εσωστρέφεια και πιστεύω αυτές ήταν και οι επισημάνσεις του Αλέξη Τσίπρα». Ο Διονύσης Καλαματιανός πρόσθεσε ότι «τα μέλη αποφάσισαν πως βάζουμε στην άκρη τις εκλογές και να πάμε ενωμένοι στη μάχη των ευρωεκλογών».

«Δεν υπάρχουν υπονομευτές στον ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ παράγει πολιτική, στο κοινοβούλιο είμαστε η πρώτη δύναμη που καταθέτουμε προτάσεις ωστόσο αυτό δεν φωτίζεται αυτό το έργο, αλλά φωτίζονται άλλα πράγματα.

Καταληκτικά, όσον αφορά τη συζήτηση τους «υπονομευτές» που άνοιξε ξανά στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «όλα τα στελέχη εκπροσωπούμε τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχουν υπονομευτές στον ΣΥΡΙΖΑ, όλοι αγωνιούμε και μαχόμαστε για να είναι δυνατός, γιατί είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση του τόπου και οφείλουμε θεσμικά και ουσιαστικά να κάνουμε τη δουλειά μας».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024