Τι κι αν αυτή τη φορά η Λεβερκούζεν δεν έπιασε τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής της; Η ομαδάρα του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να «λυγίσει» με 2-1 την πολύ ανταγωνιστική Μάιντζ για την 23η αγωνιστική της Bundesliga και να εκτοξεύσει τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν στους έντεκα βαθμούς, με τους Βαυαρούς να υποδέχονται αύριο τη Λειψία στο Μόναχο.
Παράλληλα, οι «ασπιρίνες» έφτασαν τα 33 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχαν το απόλυτο ρεκόρ στο γερμανικό ποδόσφαιρο.
Ξεπέρασαν τα 32 ματς της Μπάγερν από το 2020 και έγιναν η ομάδα της χώρας με το μεγαλύτερο αήττητο σερί σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πλέον 29 νίκες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.
Mόλις στο 3′ η Λεβερκούζεν έκανε το 1-0 με ένα φαλτσαριστό σουτ του Τσάκα που μπέρδεψε τον Ζέντνερ και εκεί φάνηκε πως οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα εύκολο βράδυ. Τέσσερα λεπτά μετά όμως η Μάιντζ έφτασε στο 1-1 με τρομερή κεφαλιά του Κορ και έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Αλόνσο.
Το ματς ήταν ανοιχτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους για την ανατροπή, αλλά αυτή που βρήκε το δεύτερο γκολ ήταν η Λεβερκούζεν. Στο 68′ συγκεκριμένα, ο Άντριχ έπιασε ένα δυνατό σουτ από μακριά, η μπάλα πήγε πάνω στον Ζέντνερ ο οποίος την έχασε μέσα από τα χέρια του και έγινε το 2-1. Στο 80′ η Μάιντζ έμεινε και με δέκα λόγω αποβολής του Ενγκανκάμ με απευθείας κόκκινη και εκεί όλα τελείωσαν.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.