Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος τραυματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Χοσέλου

Νέος τραυματισμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες ο Χοσέλου

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, λόγω οστικού οιδήματος στον αριστερό αστράγαλο.

Δεν λέει να ηρεμήσει η Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή σεζόν στο μέτωπο των τραυματισμών.

Μπορεί ο Κουρτουά να γύρισε στις προπονήσεις της Βασίλισσας και ο Μπέλινγκχαμ να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, όμως ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί για μερικές εβδομάδες τις υπηρεσίες του Χοσέλου.

Όπως ενημέρωσαν οι Μερένχες, ο 33χρονος επιθετικός έχει υποστεί οστικό οίδημα στον δεξιό αστράγαλο και θα απουσιάσει για τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Μέσα στο διάστημα αυτό, η Ρεάλ έχει τη ρεβάνς με τη Λειψία για τους «16» του Champions League, ενώ πιθανά ο Χοσέλου θα χάσει και τουλάχιστον ένα από τα παιχνίδια της φάσης των «8». Όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Ισπανός θα απουσιάσει σίγουρα από τις προσεχείς αναμετρήσεις με Σεβίλλη, Βαλένθια και Θέλτα. Ο Χοσέλου την φετινή σεζόν είναι από τους πιο συνεπής παίκτες της Ρεάλ στο σκοράρισμα, αφού σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 13 γκολ και 4 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η πρόταση του Κάρλο Αντσελότι στον Λούκα Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς μετά από 12 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει ψηλά στις επιλογές του για την μεσαία γραμμή της Βασίλισσας τον Κροάτη μέσο, ο οποίος βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται συνεχώς.

Ωστόσο, ο Ιταλός εκτιμάει ιδιαίτερα τον 38χρονο άσο και γι’ αυτό τον λόγο του έχει κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση. Όπως αποκάλυψε το πρωί ο δημοσιογράφος Ραμόν Άλβαρεθ ντε Μον, στην εκπομπή «La Tribu» στο ραδιόφωνο της Marca, ο Αντσελότι έχει προτείνει στον Λούκα Μόντριτς να γίνει μέλος του προπονητικού του επιτελείου, στο τέλος της χρονιάς.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024