Μώραλης για Δαρίβα: «Ένας πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ του Ολυμπιακού»
Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αποχαιρέτησε τον Γιώργο Δαρίβα μέσω προσωπικής του δήλωσης.
Το δικό του μήνυμα για την απώλεια του Γιώργου Δαρίβα έστειλε ο Γιάννης Μώραλης μέσω προσωπικής του δήλωσης.
Ο Δήμαρχος Πειραιά αποχαιρέτησε τον θρύλο του Ολυμπιακού που έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 98 ετών τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που ταύτισε τη ζωή του με την ιστορία του Ολυμπιακού, τον οποίο αγάπησε και υπηρέτησε για δεκαετίες».
Η δήλωση του Μώραλη:
«Μια από τις θρυλικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Δαρίβας, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που ταύτισε τη ζωή του με την ιστορία του Ολυμπιακού, τον οποίο αγάπησε και υπηρέτησε για δεκαετίες, ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής και για πάρα πολλά χρόνια ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας μας.
Ο Γιώργος Δαρίβας ήταν μέχρι σήμερα η ζωντανή ερυθρόλευκη ιστορία, τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο λίγοι και από σήμερα περνά στην αιωνιότητα.
Θα θέλαμε πολύ – θα το ήθελε κι εκείνος – να γιόρταζε μαζί μας του χρόνου, τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Θα είναι όμως εκεί, γιατί δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά και το μυαλό μας.
Γιώργο Δαρίβα καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα!».
- Σέρρες: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 16χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του 17χρονου – Το χρονικό της τραγωδίας
- Συνταγή: Χορτόπιτα με ανθότυρο
- Λεωφορείο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στο Ισραήλ – Έναν νεκρός και τρεις τραυματίες
- Καιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα
- Τόσο όσο: Η προπόνηση σε σωστές μικρές δόσεις είναι η νέα τάση
- Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες

